Otomatik istiyorsan honda yada wolsvogenden sasma. Bencede honda jazz doğru bir seçim olurdu....
Otomatik istiyorsan honda yada wolsvogenden sasma. Bencede honda jazz doğru bir seçim olurdu....
Abi kesinlikle muhalefet olmak istmem ancak. HOndaa hondaa hondaaaaaa honda diyeee övmeyin şu arabayı hondanın otomatiğide sıkıntılı bi video izlemiştim. Millet hondadan daha doğrusu şanzımanından bezmişti. yani Otomatik kavramı aşama kaydetsede her marka için sıkıntı. otomatik sıkıntısız olsun diyosan.
Bakın listeden şaşmayın bırakın hondayı
1- Mercedes
2- Audi
3- Bmw
Ve çift kavramanın olduğu belli markalar
4-alfa
5-reno.....
6- ....
7-....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
bende 52k dır dualogic kullanıyorum sıkıntı yok. fakat birisi gelip burada sadece sallayarak honda ve volkswagen için ow yeea bunların otomatikleri çok iyi derse sinirleniyorum.ortada vw tarafından bile kabul edilmiş 7 ileri dsg problemi varken,hondanın bir i-shift macerası varken sallama yorumlar beni sadece hasta ediyor itirazım buna.dualogic parasına göre muadillerinden başarlı bulduğum bir şanzuman bence.Fakat servislerde bu şanzımanı hakkıyla bilen eleman azlığı maalesef sorunları büyütüyor.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
En büyük problem bu ve elektirk tesisatının izolasyon sorunu!!!
Hep soketler, bağlantılar yüzünden problem yaşıyoruz.
Bir de arada bir sensör kalibrasyonu yapmak gerekiyormuş ama servis yapıyor mu?
(((( Toyota servisleri yapıyor, çünkü yapmak zorunda kalıyorÇok çabuk debriyaj yediği için vite geçişleri problemli hale geliyor, servise şikayete gelene de kalibrasyon yapıyorlar. ))))))
Ben geçen kendim yaptım, vites geçişleri iyileşti, artık daha kısa sürede geçiş yapıyor (ya da psikolojik bana öyle geliyor :p )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri