Arkadaslar aramizda metalik beyaz evo boyatan oldumu hic. Renk tutturma sorunu yaşiyorum yardimci olabilecek var mi acaba
Kaput altındaki boya kodundan renk tutmuyor mu ? Boya makinesi ile. Benim eski Arizona Sedefli Bej rengimi bile tutturuyordu benim boyacı. Kaç defa boyattım hatta.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Tutmuyor malesef 15 cm lik cizikten dolayi kac kere boyandi hala tutmadi
evet 1 kere serviste boyandı olmadı 2 farklı servise daha sordum onlarda tutmadığını söylediler
Sağ ön çamurluğum farklı kazalar sonucu farklı zamanlarda 2 defa izmit beykar oto'da boyandı. İkisinde de renk sorunu olmadı.
Sağ sol çamurluğum köpek ısırması sonucu boyandı,hiç sorun olmadı.ordu tunalar ve ordu auto king
Güvenlik kamerasından gördük ki gece 12:30 gibi kediyi kovalıyorlar,kedi de motora kaçıyornasıl saldırıyorlar çamurluklarıma bir görsen ve henüz 317 km yol gitmiş arabam
![]()
kapıda sorun yoktu ve uygulama yapmadılar kapı bölgesine ama 17 yaşında usta baktığı an anlıyor burada boya var diyorbiz anlamasak da usta gözler hemen anlıyor
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri