Valla 40 YTL dedikleri kadar varsa bişey değil.
Ama ben hala yağmurda ve siste göstermemesinden dolayı çekimser bakıyorum.
arkadaşlar bir yerde bu markayı MTEC SUPER WHITE gördüm bayagı bir övüyorlardı 300 saatin üzerinde dayanıklılığı varmış xenon gibi süper beyaz ışık veriyormuş orjinal japon malıymış birde fiyatı uygun çifti 40 ytl ne diyorsunuz görüşleriniz benim için önemli
https://urun.gittigidiyor.com/MTEC-S...0QQidZZ3586238
Valla 40 YTL dedikleri kadar varsa bişey değil.
Ama ben hala yağmurda ve siste göstermemesinden dolayı çekimser bakıyorum.
evet ya bu ampuller hakkında bıraz daha bılgı lutfen standartmıdır yoksa uymazsa falan ?
bende memnunum 0 da kullanıyorum ama daha ıyısı varsa neden olmasın ?
selamlar arabadaşlarım;
yaptığım değişiklik:
ana ampülü philips DiamondVision blue H4 5000K 55W,
sis ve park ise philips CrystalVision stylish white H1 4300K 55W
ile değiştirdim. bir kutuda H4, diğer kutuda park ve sisler olmak üzere 2 kutu 6 ampul. toplam 75ytl+75ytl verdim. resimleri ekledim görebilirsiniz.ilk ve son resimde flashla çekildiğinden değişik görünebilir. çok ve çok memunum şimdilik buları kullanıyorum ama ilerde mutlaka bi-xenonlu şekle çevirmeyi düşünüyorum. kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim. kısası ayarlarından dolayı kısa kalıyor. fakat uzunları yakınca bütün heryer gündüz gibi maşallah. kısmet olursa yoldaki halinide çeker gönderirim.
selmlar arabadaşlarım;
burada philips in gerekli açıklamaları var hatta istediğiniz yere nasıl bir ampul uygun olduğunu beliyebilen seçenekte eklenmiş(Which lamp type to buy seçeneğini tıkayın ve görün.)
https://www.lighting.philips.com/in_...ghting&lang=en
resimlerden hoş ,güzel durmus fakat bırde sürüş sırasında degerlendırmekte var... plakanızın karakterlerıne ne olmus öyle... Keske bırde onu gözden gecırseydınız
yazın yaklaşık olarak 8000km yol yaptım. dediğim gibi kısalar ayarlarında dolayı yetmiyor hızlı giderken ama uzunları gerçekten ve gerçekten çok iyiler en kısa zamanda uzun yol resimlerinide eklerim... plakaya gelince yıkamada kullanılan tazzikli su kazıdı boyalarını bende bıraktım öyle farklı şekilde yazdırayım diye bakalım bulursan güzel yazan birisini düzeltiririm...
cok kolay ve ucuza butun plakacılar yapıyorlar abıcım ...
Değerli Gp dostları
Dün akşam başımdan geçen bir olayı anlatacağım: Saat 21:00 sularında Antalya'dan Finike'ye gelirken Beldibi kavşağında Trafik polisleri beni durdurdu. Ehliyet ruhsat istedi ve dediki: "Farlarınız yolu eşit aydınlatmıyor." Ben de öyle bir sorun olduğunu farketmediğimi ancak derhal çözeceğimi belirttim. Trafik polisi benim ehliyet ve ruhsat bilgilerini Araç Takip Çizelgesi diye bir kağıda kayıt etti.
Başıma gelen olayın ne olduğunu bana açıklayacak birisi var mı?
Not: Bugün servise gittim. Far ayarlarında hiçbir sorun çıkmadı![]()
8M . İşte böyle polisler var maalesef. Tabii ki aydınlatmıyor. Karşıdan gelenin gözünü almasın diye yeni arabalarda sol farı biraz düşük tutuyorlar. Gece boş bir yolda dikkat edersen farkedersin sen de. Sağ tarafı yani yolun kenarını daha uzak mesafeye kadar aydınlatıyor. Normal bir kullanıcı bunu farkedememiş olabilir gerçi ama bir polisin bilmemesi ayıp.
puntonun farı H4 tü dimi..
Aynı ampuller bende var 3 ayda sarıya döndü tekrar. İlk aldığımda idare ederdi ama şimdi tekrar orjinalleri takmayı düşünüyorum bişey göstermiyo bunlar. Reklamı okudumda yok xenondan farkedilmez filan diyo resmen hikaye. xenonla yan yana dursa park lambası gibi durur. 40ytl bence uygun bende o fiyata aldım ama o ampullerden fazla bişey bekleme derim.
Ama ben sislere böyle bişey almayı düşünüyorum çünkü sisleri pek yakmıyorum sislerdekiler daha uzun ömürlü olabilir.
Bende bide farlar gece gündüz yanıyor belkide o yüzden beyazlığı çabuk bitmiş olabilir. Arkadaş Phılıps dıamond vision almıştı onunkilerde 3 ayda patladı. Ampul işi biraz sakat en iyisi git 40-40 taksitle bi xenon taktır 3 ayda bir ampul değiştirmek zorunda kalma.
evet ya bende ayarı bozuk diye servise götürmüştümbu yüzden
meğerse normalmiş
Benden sana bir tavsiye.
Ben tipomun plakalarını kendim CD kalemi ile boyamıştım.
kesinlikle çıkmıyor :ok:
istersen bir dene
ASETATLI kalem OK haklısın yaf işim bu kalemlerle ama düşünememiştim ;=)) teşekkürler hatırlattığın için sayın abicim.
Polisler çevirmede bir arkadaşımdan MTV makbuzlarını istemişlerdi:yerlerde:
dikkat edeceğim ;=)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri