Gp lerin standart farı sınıfının en iyi aydınlatanlarından...
Beyler yapmayın etmeyin siz kötü far görmemişsiniz. Ben gayet memnunum farlardan. Siz bi şahinle felan çıkın bakim yola anlarsınız uzunu kısayı![]()
Gp lerin standart farı sınıfının en iyi aydınlatanlarından...
Ben yeterince körümama bence standart aydınlatma yeterli.Yalnız far ayarına ve farların temiz olmasına dikkat etmek gerekli.Bir tek virajlardaki aydınlatma yetersiz.Onun da sebebi malum...
Bir de bir dergideki karşılaştırmada GP nin aydınlatma notu da oldukça iyiydi...
hangi dergi bilmiyorum senin okuduğun dergi ama benim gpmdeki 1. sayfadakinin aynısı sisleri yakmasam önümü göremiyorum yahuuu... sisler çok işime yarıyo
Ampülleri değiştirmeyi denediniz mi arkadaşlar.
Standart ampuller çok kötü gösteriyor. Yerine %50 daha fazla ışık veren ampüllerden takın. Farkı göreceksiniz.
Çok pahalıda değil yani. Ben osram silverstar çiftini 25 ytl ye aldım.
çok ta memnunum aydınlatmasından
%50 artırmanın akü ve kablo tesisatına bi zararı olmaz heralde dimi benim farlarım sürekli açıkta ayıptır sölemesi...
Hayır abi bu ampüller aynı güç ile daha fazla ışık veriyorlar.
Alırken buna dikkat etmelisin. 55-60 Watt olmalı
bak bunlar daha iyi aydınlatır deyip 100 W kakalamaya kalkarlar işte onu takarsan senin dediğin olur
Hatta arka da iyi değil.Uzunları kısaların yeterli olduğunu düşünsen bile arada sırada açmanı öneririm şehir dışında.Ben çok defa gece-gündüz sisli yolda kullandım aracımı (Çevre Yolu ve Esenboğa Yolu) Fazla kötülemeye gerek yok bence yeterince iyi tabi iyinin sınırı yoktur çok daha iyi olabilir...
Abi şimdi bu %50 daha fazla ışık veren ampül işi biraz karışık.
Kafanı çok karıştırma.
Philips ler çok pahalı ve bence o paraya değmez.
osramın fiyatı uygun.
eğer bulabilirsen trifa diye alman malı ampüller var.
Bunlarda fiyat performans olarak oldukça iyidir.
osramdan da daha ucuzdur. Ama illa bundan bulucam diye kastırma.
osram fiyatına göre iyidir.
Osram silverstar zaten kutunun üzerinde %50 daha fazla ışık gibisinden bir ibare olur genelde
Teşekkürler abi...Durum tehlike arz ediyoo...Adanada otobanda en sol şeriitte arka lambaarı patlak tırlar gidebiliyorr...Mersin-Adanda yolunda yolda araıcın altını dağıtacak kadar büyük kaya parçalarıı...veya otobanda ters yönde gelenler...iananılmaz şeyler oluyor o sebpten görüş çok önemlii
https://www.geceucusu.com/
buradan ampullerle ilgili daha ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsin
ampulleri inceledim beyaz ışık veren ampullerle aradaki far ucunun mavi olması acaba bu beyaz ışık olayı mavi cama vuran sarı ışığın beyaza dönmesi olabilirmi eğer öyleyse bizim ampullerin ucunu maviye boyasak aynı sonucu alabilirmiyiz çünkü cidden fark göremedim bizimkiler 55 lik bunlarda 55 lik başka fark varmı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri