hayır osram değildi başka bir markaydı adam bana senin arabana takarız fark görmezsen yada beğenmezsen geri alırız dedi osramlar 15-20 milyon çifti ben ondan istemedim
hayır osram değildi başka bir markaydı adam bana senin arabana takarız fark görmezsen yada beğenmezsen geri alırız dedi osramlar 15-20 milyon çifti ben ondan istemedim
selamlar arabadaşlarım;
yaptığım değişiklik:
ana ampülü philips DiamondVision blue H4 5000K 55W,
sis ve park ise philips CrystalVision stylish white H1 4300K 55W
ile değiştirdim. bir kutuda H4, diğer kutuda park ve sisler olmak üzere 2 kutu 6 ampul. toplam 75ytl+75ytl verdim. resimleri ekledim görebilirsiniz.ilk ve son resimde flashla çekildiğinden değişik görünebilir. çok ve çok memunum şimdilik buları kullanıyorum ama ilerde mutlaka bi-xenonlu şekle çevirmeyi düşünüyorum. kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim. kısası ayarlarından dolayı kısa kalıyor. fakat uzunları yakınca bütün heryer gündüz gibi maşallah. kısmet olursa yoldaki halinide çeker gönderirim.
resimlerden hoş ,güzel durmus fakat bırde sürüş sırasında degerlendırmekte var... plakanızın karakterlerıne ne olmus öyle... Keske bırde onu gözden gecırseydınız
yazın yaklaşık olarak 8000km yol yaptım. dediğim gibi kısalar ayarlarında dolayı yetmiyor hızlı giderken ama uzunları gerçekten ve gerçekten çok iyiler en kısa zamanda uzun yol resimlerinide eklerim... plakaya gelince yıkamada kullanılan tazzikli su kazıdı boyalarını bende bıraktım öyle farklı şekilde yazdırayım diye bakalım bulursan güzel yazan birisini düzeltiririm...
cok kolay ve ucuza butun plakacılar yapıyorlar abıcım ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri