Akunun altindan robttn geliyodur ses.
Arac nerde?
Levent civarindaysan beraber bakalim.
Geçmiş olsun tekrar, bir yerden elm kablosu bulup, şanzımana bağlanıp arıza koduna bakmak lazım. Yerin tam olarak nerede Istanbul'damisin?
seronet.blogspot.com
Akünün ne zaman nasıl biteceği belli olmuyor bir yerden kaçak oluyor ve bir bakmışsın araba çalışmıyor.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Araç acıbadem de arkadaşlar ama yarın bi usta yazılım atsın bakalım olmazsa bırak dedim zaten
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
Geçmiş olsun
Araçta start&stop yok sanırım ama bu donanıma sahip araçlarda akü takviyesi yapmayın deniyordu sanırım, hatırlatmak istedim.
aynısı bana tam bır ay once oldu.araba vıtesteyken calıstırmısım o sırada sıgara yakıyodum araba sendeleyınce kapattım.sonra tııııırrkk tıırrkkk dıye araba marş basmıyor.dedım eyvah marş dınamosu gıttı.sonra aradım kaskoyu geldı arkadas aku degerını octu ve sonuc aku değiş yazısı idi.akü değiştim ve 60amper aldım.cok sukur sıkıntı yok.bu arada eski aküm 55 ampermiş.55 amper kaldırmaz dedi servis elemanı.
ayrıca sunuda ekliyim farlar ve teyp ve tum elektronık aksam calısıyodu.akü bunları calıstırır.sadace aracı şarj etmez.
Abiler şimdi aradı usta beyin hatası veriyormuş bırak dedim o zaman büyük iş mi bu beyin arızası? Robotla ilgili bir arıza değil diyor aracın sigortasının orda bir beyin var o arızalı gözüküyormuş napayım bu durumda?
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Abiler şimdi yol yardım geldi üzerindeki 60 lık opar akü cihaza bağlayınca değiştirin uyarısı veriyor neyse söktü sıfır paketinden açtı inci 60 lık bağladı ama banamısın demedi bizde aküyü geri verdik yarın çekici hizmetinden yararlanıp servise çektireceğim bir aksilik olmazsa. Araç boş viteste yani N konumunda kaldı düzelmiyor gelen yol yardımda da kablo ve cihaz yoktu bu sebepten hata koduna bakamadık.
Arkadaşlar problem deha oto tarafından giderildi sağolsunlar çok iyi ilgilendiler, sabah 7:30 da kaskonun çekicisi geldi aracı aldı deha otoya çekti hemen probleme baktılar bilgisayara bağladılar ne gördülerse beyine wd40 tarzı bir contac cleaner sıkıp tekrar taktılar araç çalıştı aküde de hiç bir sıkıntı yokmuş dün ölçtüklerinde sıfır çıkmıştı.Birdaha yaparsa aracı alır tüm araç beyinlerini söküp takıp deneye deneye hangi beyin arıza veriyorsa onu tespit ederiz ama belkide hiç yapmayabilir dediler yani diagnostic'i zor bir arızaymış,bakalım umarım bir daha olmaz ayrıca debriyaj baskı balatayı da ölçtürdüm az kalmış en kısa sürede değiştir dedi onu da öbür ay yaptıracağım fiyatlar gerçekten çok uygun deha oto yu tavsiye ederim.
Forum dan ilgi gösteren arkadaşlara da çok teşekkür ederim..
Geçmiş olsun dostum, iyi tıklasaydın demekki çalışacakmış![]()
geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri