İmmobilizer hatası gibi servise danışmanızda fayda var.
Arkadaslar yolda giderken az once araba stop etti ve bida calismiyor abs anahtar kilit isigi direksiyon isigi hepsi yaniyor araba calismiyor mrsa bastigimda hepsi giidiyi bi tek sari renk araba ve kilit isareti kaliyi araba mars yapmiyo acil yardim
Konu kadir07 tarafından (28/03/2013 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda yardm istediğiniz konuyu belirtiniz...
İmmobilizer hatası gibi servise danışmanızda fayda var.
Baska basina gelen yokmu beyler
Arabanın kitabında kod kartıyla aracın nasıl çalıştırılacağı yazıyor.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Kitapcigi kaybettim kod karti var ama nasil olcak 2. Anahtarla deniycem bakalim olcakmi
Lutfen beyler tam yolda bayirda kaldim
Kod kartı yanındaysa müşteri hizmetlerini ara.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
bu şekilde bir arza bizimde başımıza geldi aracın tum ışıkları yanıyor du ve arac mars basıyor ama calışmıyordu sonra cevredeki bir servisten yardım istedik onlarda bilgisayarla geldi taktılar hava filtresi dediler degiştirdi ve gene calışmadı sonra bir daha taktı arzayı idi calıtı arac seat cordobaydı ama maliyet 90 tlidi herşey degil
Sarı kilit işareti immobilizer hatası hocam aynısını yaşadım benim sorunum anahtardaymış yedek anahtar ile kullandım bi süre.. yapabileceklerin
1)Eğer hareketsizleştirici hatası beyinden değilse yedek anahtar ile çalıştırabilirsin
2)Hata beyinde ise servis yolu...
Çok geçmiş olsun
M.K.ATATÜRK
Çok saçma olabilir ama bi akü kutup başlarını söküp taksan değişir mi ki ?
M.K.ATATÜRK
Yedek anahtar calistirmadi akuyu soktuk taktik olmadi napmaliyim baska oneriniz varmi
Kardeşim çok üzgünüm ama tek çare aracı servise çektirtmek gibi duruyo immobilizer ile ilgili bi sorunsa dışardan müdahale etmenin çok da bi imkanı yok malesef
M.K.ATATÜRK
Akü üzerindeki sigortalarta atık olabilir bir bak istersen.
Acil servis geliyo bakalim ne olacak
peugeot 207'imde olmuştu aynı durum, bilgisayar getirip hallettiler. Motor yağ seviyesi oldukça azalmıştı ya bunun için ya da bir setten ve ya çukurdan sert geçmiş olabilirdim. araba bunu kaza olarak algılayıp kendini korumaya almış olabilirdi.
ISmileUDie
kardşim abana telefonunu gönderme şansın var mı bişeye ulaştım da yazamıcam şimdi
M.K.ATATÜRK
Servis geliyo yazdığını görmemişim pardonbnde acil durum çalıştırmasıyla ilgili bişeyler buldum netten key code ile çalışır mı bilemem ama
![]()
M.K.ATATÜRK
Arkadaslar yardimlariniz icin cok tesekkur ederim acil geliyo gelismeleri yazarim
Beyler calistiramadilar cekici cagirdilar beyinde diyolar cildircam napmaliyim yardim edin
geçmiş olsun kardeş bu hata aniden mi oldu yolda kasis vs çukura girme gibi
benzin kesici devreye girmiş olmasın sakın sormayı unuttum marş dönüyor mu kır kır kır yani
benim başıma geldi ondan sordum araçta lpg varmı aracınız 1,4 fire yazıyor profilde dizel değil dimi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri