Alıntı xzvolkanzx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ön radyatörden suyu boşalttığında bütün sistem suyu boşalıyor mantıken radyatörden boşalan su komle motorun içinden radyatör e geliyo ya yanlış bilmiyosam
şöyle yapsan peki radyatörü sökmeden sistem suyunu değiştir. radyatördeki pas suya karışmıyor sonuçta komple suyu değiştir doldur değiştir pas akar zaten kalorifer radyatörünüde sonra sökebilirsin
MOTOR SUYUNUN İÇİNE PORÇÖZ DÖKME SİSTEMİ TEMİZLESİN DİYE miktarda sirke veya 5 litre suya çok az yarım çay bardağı borçöz le karıştır ama çok az dök sonra sisteme koy
AMA BEN PORÇÖZÜ SULU DÖKTÜM SONRA KAŞINDIM SUSUZ DÖKTÜM SU TAPASI PATLADI 450 LİRA PARAM GİTTİ GERÇİ TRİGERDE DEĞİŞTİ İŞE YARADI PAS KALMADI AMA MASRAF AÇTI
KESİNLİKLE PORÇÖZ BİR YERDEN PATLATABİLİR BENCE KOYMAYIN
porçöz temizleme yapar ancak çok iyi temiz su ile durulama yapıp kalıntı bırakmamak lazım. birde içerde pas felan varsa onları derinden sökeceği içinde paslı terlerden patlama yapmakta. zamanında bakımı yapılmadığından zamanla bu sorunlar yaşanmakta. ne cam suyunu nede radyatör suyunu sanayide tamamlatmayın. kullandıkları bidon türevleri yağlı, pis olduğundan içindeki temiz olan suyu veya antifirizide anında kirletmekte. radyatör su haznelerindeki pas rengi görüntüde bu sebepten.