Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar benim aracın da kaloriferi bu konuda yazan arkadaşın söylediği gibi fazla ısıtmıyor.Sıcak hava veriyor ama aracın içi yeterli derecede ısınmıyor.Bu konuda sorunu kalorifer peteğini temizlemekle çözmüşler fakat benim aracın kalorifer peteğini söktüğümde vananın ikisi de ateş gibi sıcak.Motor bölümünden aracın içine gelen hortumlarda sıcak.Hatta sıcağa geçiren düğmeyi göğüsteki mekanizmasını kontrol ettiğimde onda da sorun yok.Polen filtresini söktüğümde de temiz gördüm.Sizce sorun neden kaynaklanıyor.Aracın kalorifer peteği tıkalı olduğunda giriş çıkış hortumları sıcak oluyor mu?
içeri sıcak hava veriyorsa kalorifer tesisatında bir sorun olacağını sanmıyorum. kapı fitillerinde deforme varsa içeri hava alıyorsa kaloriferin üflediği sıcaklık kaybolur. kapı fitillerinmi bir kontrol edip dediğim gibi hava alacak gibi deforme varsa kapı fitili içine hortum sallayarak fitillerde canlanma sağlanabilir. bunu bende ses yalıtımı içinm yapacaktım bi elim değmedi. yapacak olursan akvaryum hortumu değil, terazi hortumu denen hortumdan kullan. nalburlarda bulunuyor.