aşırı trafikte normaldir ısınmalar falan da olur ama araç normal ısısında yapmaması lazım..ve sorunuza gelince evet bitebilir hocam belli olmaz..
Arkadaşlar 2010 evo 37.000 km de ki aracım trafikte kalkışlarda silkelemeye başladı ve şehir içi tüketimim 9,5 lt lerde ( ortalama 20km. hızda ) . Baskı balatadan mıdır sizce ?
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
aşırı trafikte normaldir ısınmalar falan da olur ama araç normal ısısında yapmaması lazım..ve sorunuza gelince evet bitebilir hocam belli olmaz..
5000 km de bile biter![]()
benim aracım 75000 de usta 10000 daha gider aşağı yukarı dedi bitebilir![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
cok cok cok asırı bi trafik ve sürekli debriyaj gaz kullanımı yaparak olabilirz.
Driven by the future
Evet merter E5 trafiğine giriyorum genelde , o zaman servise götüreyim , peki masraflı mıdır . 1.4 benzinli aracım .
Silkeleme balata bitmesinden değil baskı yaylarının aşırı trafikte ısınarak zayıflamasından kaynaklanıyor.Sıkışık trafikte kalkışlarda silkeleme yapar sabah yada ilk çalıştırmada soğukken yapmaz.Aynı olayı ben 36.000 Km'de yaşadım.Yetkile servise gittim çok uzun yıllardır araç kullandığımı hiç bir aracımda bu kadar kısa sürede böyle bir sorun yaşamadığımı ve bu kilometrede kullanıcı hatasının çok mümkün olamayacağını belirttim.Servis yetkilisi merkeze bir danişalım fakat genede değiştirelim merkez kabul etmezsse ücretini almak zorundayız dedi.Yalnız baskı balatayı sökmeliyiz buna bağlı olarak merkezi arayacağız dedi.Sabah bıraktığım arac için aksam üzeri aradılar baskı balata setini değiştirmişler ücret talep etmediler.85.000 Km'de aracı sattım baskı balata ile herhangi bir sorun nüksetmedi.Aracınız garantideyse aynı yöntemle yetkili servise müraacat etmenizi öneririm.
Citroen nemo aracım 202 binde şuan. bir ay oldu değiştireli Baskı balatayı. 200 binde bitti. Kullanıma bağlı sanırım biraz
KIRCAALİLİ
Aşırı yakıtttan derdın varsa eger 50 tl yakıt al sonuna kadar bıtırı ve sonra duz yola ve bos ve uzun en az 50 km olsun tabı gostergeyı sıfırla o zaman bak derım benım abımde otomatık vardı 10 asagıya ınmıyor dedı sıfırladık ve duz yol uzun mesafe yaptık ve 4 ıle 5 arası dusunce kendı gördu
şehir içinde 500 km yi zor buluyorum
benim araç şuan 47 binde 12 bin km den beri kalkışlarda titreme var servise her gittiğimde söylüyorum silkelenme yapıyor diye yapılan kontrollerde debriyaj balatasının çok iyi olduğu söyleniyor
eğer bilinçsizce kullanılıyorsa biter daha erkende biter
Topkapı Fırat otoya gittim , baskı balatada birşey yokmuş , yakıt da normal mişş ( şu an şehir içi 9,5 lt) çok rahatsız etmiyor öyle aman aman sıkıntı da yok ama öyle kullanıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri