Silkeleme balata bitmesinden değil baskı yaylarının aşırı trafikte ısınarak zayıflamasından kaynaklanıyor.Sıkışık trafikte kalkışlarda silkeleme yapar sabah yada ilk çalıştırmada soğukken yapmaz.Aynı olayı ben 36.000 Km'de yaşadım.Yetkile servise gittim çok uzun yıllardır araç kullandığımı hiç bir aracımda bu kadar kısa sürede böyle bir sorun yaşamadığımı ve bu kilometrede kullanıcı hatasının çok mümkün olamayacağını belirttim.Servis yetkilisi merkeze bir danişalım fakat genede değiştirelim merkez kabul etmezsse ücretini almak zorundayız dedi.Yalnız baskı balatayı sökmeliyiz buna bağlı olarak merkezi arayacağız dedi.Sabah bıraktığım arac için aksam üzeri aradılar baskı balata setini değiştirmişler ücret talep etmediler.85.000 Km'de aracı sattım baskı balata ile herhangi bir sorun nüksetmedi.Aracınız garantideyse aynı yöntemle yetkili servise müraacat etmenizi öneririm.
2-3 ay önce garantisi bitti malesef ama aynı taktiği uygulayayım bende , en azından şansımı deneyeyim sonuçta benden başka kullanan yok bu 6. aracım ilk defa baskı değiştiriyorum 19 yıllık da şöförlük geçmişim var .
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri