Doğan görünümlü Şahin yapanların sitesi olsun istemiyorum. Apaçi sitesi değil burası....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Direnç gerekebilir ama Evo stopları LED değil. Stop a bakıp da led gören varsa ayrıntılı olarak gösterebilir mi acaba ???
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Bence gerekli farklı düşünceler her zaman renk katar foruma...
Apaçi argo kelime değildir. Apaçi kelimesi sizin şahsınıza söylenmemiştir. Apaçi yapılan uygulamanın yanlışlığını belirtmek üzere kullandığım (bana göre) evet biraz extreme bi kelimedir. Buradaki dostluğumuzuda zedelememeli. Sizde bana apaçi uygulamaları yaptığımda apaçi diyebilirsiniz. Bence bu kadar takmamalıydınız.
Sizi üzdüysem geri alıyorum lafımı ok... Allaha emanet... Kırılmaca yok.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Bu yazıyı daha önce okudum , hatta bir araba programın bile led stop diye söylendi ama görmeden inanmayacağım. Yav sıfır stoplarımı söktüreceksiniz bana![]()
Aynisini ben yazacaktim umit abi illa stoplarimi sokelimkeci burcundanmisin umit abi
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Valla biraz bulaşmış galiba . Ne derler , yan burcum mu , ikinci burcum mu ha dur buldum yükselen burcum keçi heraldeŞaka bi yana amacım inatlaşmak değil ama ben bakınca led falan göremiyorum . Fiat böyle bi güzellik yapmamıştır , anca ledimsi bi aydınlatma olabilir
Ama pes etmedim haaa araştırmaya devam
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri