Oradan nereye :D
Printable View
Doğan görünümlü Şahin yapanların sitesi olsun istemiyorum. Apaçi sitesi değil burası....
Direnç gerekebilir ama Evo stopları LED değil. Stop a bakıp da led gören varsa ayrıntılı olarak gösterebilir mi acaba ???
Bence gerekli farklı düşünceler her zaman renk katar foruma...
Apaçi argo kelime değildir. Apaçi kelimesi sizin şahsınıza söylenmemiştir. Apaçi yapılan uygulamanın yanlışlığını belirtmek üzere kullandığım (bana göre) evet biraz extreme bi kelimedir. Buradaki dostluğumuzuda zedelememeli. Sizde bana apaçi uygulamaları yaptığımda apaçi diyebilirsiniz. Bence bu kadar takmamalıydınız.
Sizi üzdüysem geri alıyorum lafımı ok... Allaha emanet... Kırılmaca yok.
Bu yazıyı daha önce okudum , hatta bir araba programın bile led stop diye söylendi ama görmeden inanmayacağım. Yav sıfır stoplarımı söktüreceksiniz bana :)
Aynisini ben yazacaktim umit abi illa stoplarimi sokelim :) keci burcundanmisin umit abi
Valla biraz bulaşmış galiba . Ne derler , yan burcum mu , ikinci burcum mu ha dur buldum yükselen burcum keçi heralde :) Şaka bi yana amacım inatlaşmak değil ama ben bakınca led falan göremiyorum . Fiat böyle bi güzellik yapmamıştır , anca ledimsi bi aydınlatma olabilir :) Ama pes etmedim haaa araştırmaya devam :)