Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad, sizinde belirttiğiniz gibi temizlik ve takip noktasında aynen öyle yapmayı planlıyorum. Bakalım eğer ilerleyen günlerde kaçırma falan olmazsa sorun yok diyeceğiz. O kadar da takip ederim ama, gözden kaçmış ne zaman olmuş anlayamadım. İnşallah soğuklardan kaçırma yapıp kesmiştir. Benzer bir kaç yorumda, revizyonu yapılan mazot pompası içinde aşırı mazot kaynaklı yağ tespit edilmiş. Würth'ü onun için kullanmayı düşündüm.
Bu araçların kronik sorunu bu 80000 km den sonra genelde belli bir km sonra bu oluyor. benimki 96000 km oldu benimkin dede terleme oluştu bakalım nereye kadar gidecek. Revizyon yaptırırken izleme şansın olursa öyle ahım şahım bir durum yok sadece mazot-sıcak ve soğuktan plastik esnekliğini yitirmiş ornik contalar değişip toplanıyor. Bu revizyon işinde püf nokta 3 tane kapağın kapatılırken civataları karşılıklı sıkarak orniklere zarar vermemek. Sonra tezgahta max bar testinde kaçırmıyorsa artık gittiği yere kadar kafan rahat olur. Bizim aracın mazot pompasında yağ birikirse sadece alt tarafta birikir diyecem ama oda mazotun basınç etkisi ile orda kalmaz.

Kafaya takılacak bir durum yok. Zamanı gelen bakımlardan biri bence ama ne bilim bu parçanın aslında 200000km rahat devirmesi gerek diye düşünüyorum.