Arkadaşlar yakıtı aldığınız yer çok önemli . Her markanın her şubesi ayrı hizmet ve kalite sunar. Senin aldığın yerle ilgili bir sıkıntı var yoksa total yabana atılacak bir marka değil. Benim başıma gelen bir olayı anlatayım arkadaşlar. Geçenlerde istanbulda iyi bir şekilde kar yağdı shell istasyonuna girdim , en dıştaki pompaya yanaştım görevli tabancayı depoya yerleştirdi fakat öyle bir şey oldu ki inanın basiretim tutulmuş gibi ıslanmış pompaya bakıp durdum pompadaki su resmen çeşme gibi depoya boşaldı bildiğiniz akıl tutlması oldu . ben de sonradan müdahale ettim ve iş işten geçti. Sonrası mı ne oldu araç üç beş gün sonra düşük hızlarda silkelemeye başladı geçer dedim ama nafile . Sanayiye gittim durumu anlattım bereket versin ki usta tanıdıktı aracı bırak ben hallederim dedi . Bıraktım bir iki saat sonra aracımı aldım ve çok şükür bir şey yok. Belki de sizin de başınıza aynı şey gelmiş olmazsa da böyle talihsizlik yaşamışsınızdır. Şimdi kalkıp bu durumda shelli kötülemek pek de akıl işi olmaz. Markadan çok yakıtı aldığınız yer önemlidir.
Konu ayaman tarafından (04/02/2017 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri