ama bir fikir yürütemedim daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım benzer olarak sadece reno aracımda marş motoru kollektör bittiğinden marş esnasında motor bir saniye duruyor gibi yapıp ateşliyordu ama sizin anlattığınızla tam örtüştüremedim. sorunu çözerseniz paylaşır mısınız?
Canın sağolsun abi.... Birde şüpelendiğim olay var : Benzini shellden aklı kelden alıyodum. Acaba bu kel bize bi madik yapıyo olmasın dedim ve bu sefer Opetten fulledim az önce ve enjektör temizleyici de kattım.... Artık işim deneme yanılmaya kaldı. Daha sonra sıra bujilerde.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
sen sağol kardeşim. bujilerden yapsa rölantide de yapar ya da en azından seyir halinde gaza yüklendiğinde gaz yemez boğulur yakıtın da fazla olur diye düşünüyorum. çözürürse bilgilendirirsin görüşmek üzere.
nazar değdirdiniz arabama benim araç da bu gün 2 3 defa sıcak olduğu halde geç marş almaya başladı![]()
Abi Çözümü Buldum. Ekli resimdeki benzin katkısını 1 depo opetten fulledikten sonra depoya ekle. 3. yada 4. gün farkı anlıcaksın. Araba ilk günki gibi hiç bi sorun kalmadı. Birde Opet etkisi var sanırım bundan sonra Opetten başka biyerden almam. Shellin tamtamını çok yaptım forumda. Shellde güzel yakıt hatta Opetten iyi orası kesin ama demekki benim buradaki benzinliğin tankında bi sıkıntı var. Ancak dediklerimi uygula sonuç çok iyi.... Bu katkıyı Opetlerde bulabilirsin.
Şunuda ekleyeyim bu tür katkıların çoğunda kerosin vardır. Yani gazyağı ancak saf gaz yağı olacağınıda sanmıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazarlarsa sevinirim.
aracım lpg li olduğu için aldığım 50tl benzin 3 4 ay gidiyor bana o yüzden benim yakıt aldığım yerle ilgili sıkıntım olacağını sanmıyorum içindeki benzinde zaten yıl başından önce ya kasımda almıştım ya aralıkta yani aynı istasyon aynı benzin ama dün hava filtresini söktüm filtre bayağı oldu 8 10bin km falan oldu sanırım değiştirmeyeli aracın çalışması normala döndü gibi (eğer psikolojik değilse). bu sefer araç bakımlarını ötelemek zorunda kaldım normalde 5 binde bir hava filtresi 10 binde bir yağı değiştirirdim ona bağlıyorum artık ama denemelere devam bakalım görecez.
yardımlarınızı bekliyorum, aracım 2007gp yarım otomatik aracı 8 ay once aldım hemen tüp taktırdım bir ay sonra check transmission see hand book hatası verdi ve 4 aydır devamlı veriyor ama vites geçişlerinde sorun yok sadece otomatikte iken 3den 4e gecerken biraz gecikiyor başka da bi sorun yok ama hata devamlı veriyor ist andolu yakasndaki bütn servislere götürdüm tüplü olduğu için bakmıyorlar sadece birisi baktı makinaya soktu hata görünmüyor dedi sanayilerdeki sanzımancılara götürdüm kimse yapamadı araca binmekten sıkıldım artık araçtan çok soğudum sonunda sanzımanı sıfırlıcam heralde burdan okuduğum kadarıyla servise götürüp fren sensörünü değiştirsem olur mu acaba lütfen yadımcı olunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri