Ben o stickerlerden aldım. Sonuç bu şekilde.. Anlaşılmıyor bile sticker olduğu. altını temizledim komple kendim yapıştırdım gayet şık oldu
![]()
Ben o stickerlerden aldım. Sonuç bu şekilde.. Anlaşılmıyor bile sticker olduğu. altını temizledim komple kendim yapıştırdım gayet şık oldu
![]()
kardeşim selamün aleyküm öncelikle ben bu stikerleri nasıl bulabilirim bana yardımcı olsan adres versen hayırlı akşamlar
keşke evvelden kendiniz araştırma zahmetine girseniz, bulması o kadar kolay ki...
Fiat Grande Punto Cd-Mp3 Çalar Sticker Tuş Takımı - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 163085841
Aracın teyibini kullanmakta ısrarlıysanız.Önermiyorum ama linkini ilave ediyorum bakın.Fiat Punto Cd Çalar Sticker Tuş Takımı - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 163085695 Orjinal tuşlarıda set halinde satılıyor linki LİNEA PUNTO ORJINAL TUŞ TAKIMI ETİKET DEĞİLDİR ORJINAL - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 165517756 Bana sorarsanız stiker birşeye benzemiyor pahalı ama orjinal teyibi kullanacaksanız kompe yeni tuş takımını alın bir seçenek daha var Pioneer 150-200TL aralığında usb ve cd mp3 çalarlı bir teyp alıp takmak.Kolay gelsin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri