kardeşim selamün aleyküm öncelikle ben bu stikerleri nasıl bulabilirim bana yardımcı olsan adres versen hayırlı akşamlar
kardeşim selamün aleyküm öncelikle ben bu stikerleri nasıl bulabilirim bana yardımcı olsan adres versen hayırlı akşamlar
keşke evvelden kendiniz araştırma zahmetine girseniz, bulması o kadar kolay ki...
Fiat Grande Punto Cd-Mp3 Çalar Sticker Tuş Takımı - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 163085841
Aracın teyibini kullanmakta ısrarlıysanız.Önermiyorum ama linkini ilave ediyorum bakın.Fiat Punto Cd Çalar Sticker Tuş Takımı - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 163085695 Orjinal tuşlarıda set halinde satılıyor linki LİNEA PUNTO ORJINAL TUŞ TAKIMI ETİKET DEĞİLDİR ORJINAL - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 165517756 Bana sorarsanız stiker birşeye benzemiyor pahalı ama orjinal teyibi kullanacaksanız kompe yeni tuş takımını alın bir seçenek daha var Pioneer 150-200TL aralığında usb ve cd mp3 çalarlı bir teyp alıp takmak.Kolay gelsin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri