Malesef yeni takacağanız teyple direksiyon tuşlarınız çalışmaz
Arkadaslar punto ma pioneer teyp almayı düşünüyorum, bağlandıktan sonra kontak kapanınca otomatik kapanma özelliği yine yapılabilir mi bir de direksiyon üstündeki teyp kontrol tuşlarını yeni takacağım teyple kullanabilir miyim?
saygılar.
Malesef yeni takacağanız teyple direksiyon tuşlarınız çalışmaz
yanlis hatirlamiyorsam onun icin bir aparat vardi.
aynı konuya benımde kafam takık acıkcası eger kullanabılecegımız bır aparat varsa anında degıstırıcem teybımı![]()
bazı marka uyumlu aparatlar var
Benim aracımda da Pioneer 7250 SD/USB set var. Bu türden bir aparat varsa taktırmak isterim, çünkü direksiyon kumandası devre dışı kalıyor![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
guncel
o aparatlar pahalı diye biliyorum bende evo ya eski arabamdaki pionner indash ı taktım aparatı araştırdım typten pahalı çıktı 300 dolar gibi bir fiyat istediler
sahibinden de satılıyor aparat.
MÜJDE...DİREKSİYON KUMANDASI SORUNU ÇÖZÜLDÜ tüm araçların sahibinden.com'da
İyiymis gercekten bir de tuzlu olmasaydı daha iyi olurdu ama napalım en azından çaresi varmış teşekkürler![]()
Pıoneer Yetkili Servisine mail atsanız bi oraya sorsanız ? Bence onlar bilir veya yardımcı olabilirler...
yanılmıyorsam pioneer de direksiyon kumandasını kullanabileceğiniz 2-3 model var bence o modelleri araştırın. sanırım oem kumanda özellikli model olarak geçiyor
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
arkadaşlar teyp değişme olayı nasıl olacak bizim araçlarda ? standart yuva yok ki ? blaupunkt'un ön paneli ile takılı bizim teypler... değiştiren varsa birresim görebilirmiyiz ? yada nasıl yapılacağını birileri söyleyebilirmi ?
eğer standart genişlikte teypler oluyorsa şu ürünü düşünebilirmiyiz?
Hepsiburada.com : Navitech CDT-6950 Bdt (3,5'' EKRAN,TV,DVD,DivX,CD,MP3,SD,USB,BLUETOOTH,RADYO Player) | Oto Aksesuar
https://www.hepsiburada.com/Liste/ja...6080#Gorseller
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
valla bende düşünüyorum ama çekincelerim var, 1. sıkıntım bu teybi o yuvaya nasıl 4*4'lük monte edeceğimiz. 2. si ise direksiyon üzerindeki tuşlarla kumanda edip edemeyeceğimiz.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Beneficium accipere libertatem est vendere
cevap için teşekkür ederim. bahsettiğiniz ürünü buldum sanırım, bu değil mi ?
Hepsiburada.com : Fiat Grande Punto 05 Sonrası Teyp Çerçevesi | Oto Aksesuar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri