Alacaginiz arac benzinli olsa benzinlinin hizlanma sıkıntısını yasarsiniz. Dizel alacaksaniz düz vitesten hic bir farki olmaz. Guzelde hizlanir.
Sent my iPhone using
hımm bu icimi rahatlattı..
valla benzinli c3 vardı bir tanıdıkta 1.6 120 hp olanlarından o hızlanmıyor gibi geliyordu bana
kullandım bi kac kere arabanın gazına basıyorum ı ıhh gitmiyor gibi geliyordu bana![]()
95lik punto bile gayet keyifli dualogic olarak 1.6 dizel bravoda gayet basarılıdır diye dusunuyorum
Bravo HGTurbo
Kaan
bende öyle düsünüyorum..
bu forumu bunun icin seviyorum insanlar birbirlerine yardım etmekten cekinmiyorlar..
cok tesekkür ederim arkadaslar degerli bilgilerniz icin..
kafamdaki soru isaretleri azaldı sayenizde..
performans BEYGİR'le doğru orantılıdır biliyorum...ama araç için performans bir bütündür...konu BEYGİR olsaydı ona göre yorum yapılırdı... ama konu BEYGİR değil otomatik vites olayı...zaten bekliyordum forumdan bi arkadaşı geç kaldılar dedim...güzel güzel konuşuyoruz bilgi paylaşıyoruz kimse araya girmedi dedim..şaşırtmadınız yine beni çok teşekkürler...
Arkadaşımda Dualogic Sport Style var. 120 lik canavar gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
eyw kunt abimkafama iyice yattı acikcasi bravo sport style
![]()
bravo canavar kardeşim haliç oto servis müdürü dualogic olanı kullanıyor gayet memlun
gözüme çarpan bir kaç ilan
Fiat Bravo 1.6 16V Multijet Dynamic Dualogic Model 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 110621708
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style Model 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 110239570
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Model 35.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 108594158
Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Model 34.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 105690533
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus Model 38.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61463896
Fiat Bravo 1.6 16V Multijet Dynamic Dualogic Model 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60201518
eyw kardesim sagolasın...
iyiden iyiye kafama yatıyor.. bakalım![]()
söyle sport style cam tavanlı falan![]()
canavar olur kardeşim ama cam tavanlı olanların fiyatları biraz el yakabiliyor düşük km olanlar
bakıcaz kardesim artık o zaman dynamic plus olur![]()
dynamic plus ile sport style arasında jant ve bi kac farklı seyler var sanırım dimi ?
benim bildiğimde farklar o kadar ilanlardaki araçlar temize benziyordu sen yine gözüne kestirdiğin aracın plakasını bana bildir detayını sorgularız
tamam kardesim.. ararım seni sagolasın![]()
Merhabalar Kastamonu da bir arkadaşımda var dualogic 120 lik bravo (alındığı dönemde Türkiye de 2 tane vardı biri buydu) komple tüm paketler vardı üzerinde neyse geçen gün karşılaştık sordum nasıl memnunmusun diye abi çok memnunum dedi mont ile değiştirmeyi düşünüyormuş, peki dedim ibrenin sonunu görüyor mu dedim, abi chip yaptırmazdan önce yani 25 hp arttırmadan önce 245 i görüyordu çok çok rahat dedi artık siz hesap edin...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
iyi güzelde dualogic viteste özellikle eco mode açık ise düşük devir yüksek vites prensibiyle çalışıyor.sonuçta araç ani ivmelenmede sınıfta kalıyor.Fakat eğer dip gaz yaparsanız araç 1-2 sn içinde 2-3 vites düşüreceği ve 4000 devir üstüne çıkacağı için ani ivmelenmeyi sağlıyor.bunun diğer bir yoluda manuel müdehale edip sollama anından önce araca gerekli devri sağlamak.....dahada basiti eco modu kapıyıp devir aralığını yükseltmek
Ama bunların tamamını yapsakta 77 beygirin sağlayacağı güç 100-140 beygir araçlara göre zayıf kalacağından sol şeridi kapamak için yeterli olmayacaktır.
sizin kendi aracınızı kıyasladığınız bravo
BRAVO S2 POP 1.6 MULTIJET 105 HP
BRAVO S2 EASY 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC
BRAVO S2 SPORT 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC
yanlış olduğum konu nedir açıklarmısınız.agresifçe cevap verecek kadar kızdıran ne oldu sizi unutmayın burası bir forum siz bir görüş bildirirsiniz bir başkasıda başka bunu hazmetmek gerekir sonuçta burası paylaşım pilatformu...paylaşım sizin birşeyleri anlatmanız herkezin sizi şakşaklaması demek değildir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri