Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorunu çözebildiniz mi merak ettim
halils2, haftaiçi çalistigim için aracla ugrasacak vaktim olmuyor, ancak bu cumartesi-pazar ugrasmaya devam edecegim. Arada boş durmadım, asağıdaki linkte yer alan bilgilere eriştim.

Basic Hall Effect Sensor IC - How it Works

Aynı zamanda, youtube üzerinde doblo 1.3 multijetin kam mili sensörü testiyle alakalı bir video buldum. Bu videoda 2 nolu pin ile şasi arasinda kontak açık iken 23 mV gerilim değeri okunması gerektiğini anlatmış.

RAC How to Test a Fiat Doblo 1300 Multijet Camshaft Postion Sensor CPS - YouTube

Diğer yandan, farklı birçok yedek parça sayfasından anladığım kadarıyla sensörün iç direnci yaklasik 790 Ohm mertebesinde.

Cumartesi günü yapacağım ilk ölçümler bu değerler üzerine olacak.

Diğer bir bilgi ise, Ankara'daki bir bosch car service ile görüştüm ve sensörü sordum. Bosch kam mili sensörünün imalatından çekilmiş. O yüzden Bosch markasıyla temin edemiyorlar. Ancak istenirse farklı marka sensörleri bulabileceklerini söylediler. Ancak arızanın ne oldugunu bana sordular ve anlattığımda kendi yorumları olarak "kam mili konum sensörünün fişini çekseniz de araç çalışır, arıza baska yerden olmalı, emin olmadan değiştirmeyin bizce" dediler. Bosch car servisin bu yorumuna ben pek katılamadım. Emin olmak açısından krank mili konum sensörünu araştırdım. Hella'nın parça katalogunda aynı parça için krank mili konum sensörü diye bir adlandırma yapıldığını buldum.

Şimdi bu multijet motorda aynı parçanın hem krank mili konum sensörü hem de kam mili konum sensörü diye adlandırılması gibi bir durum söz konusu. Parcanin resmini asagidaki linkte verdim.

https://www.teiledirekt.de/images/pr...s/002/F829.png

Acaba gerçekten daha önce bunu deneyen oldu mu? kam / krank konum sensörünün fişini çekince motoru çalıştırabilmek mümkün mü? Bu durum ancak eğer motor üzerinde kam mili konumu dışında krank konumunu da okuyabilen ikinci bir sensör var ise mümkün olabileceği kanaatindeyim. Örneğin onceki techforum linkini paylastiğim konuda e30 bmw'nin iki konum sensörü oldugundan o aracin kam mili sensoru olmadan da çalışabildiği anlatılmış. Multijet için durum nedir bilemiyorum, krank konumu için ikinci bir sensor var mi henuz bulamadim.

Bambaşka bir bilgi de FIAT yetkili servisinin parça için 70 tl fiyat vermiş olması.

Bugun itibariyle ancak bu noktaya kadar ilerleyebildim, dediğim gibi testleri cumartesi bitirip, ilave bir bilgi bulamazsam yeni parça denemesine geçmeyi hedefliyorum.