4-5 aydır aralıksız shell gtl yakıtını kullanıyorum 1 depoda sadece 4 lira fazla ödüyorum, gayet güzel memnunum araca binenler bezen benzinlimi diye sorduklarında dizel deyince şaşırıyolar, 2 gün önce fiesta sahibi bi arkadaşım bindi, senin aracın benimkinden daha sessiz koltuklar ve konfor çok rahat süspansiyonlar daha iyi dedi puntolar focuslarla kıyaslanacak bi araç demişti, benimde koltuklarım kabardı ne yalan söylimAracıma olan sevgim depreşti
![]()
Daha hesaba yatmadım.Pompacı özellikle hesap kitabını 2-3 depo sirkülasyonundan sonra yap çünkü yakıtın özelliği dolayısı ile karbon temizlemesine de maruz kalacaksın tarzından bişeyler mırıldandı.Şu an sadece yol bilgisayarı verisi benim agresif kullanımımla beraber 7.2lt/100KM den 7.0/100km görünmekte.
Fuel save ile kıyaslayamam çünkü daha önce Opet ten alıyordum mazotu. Tek bilgim '' Abi araç kendininse Fuel Save değil GTL al '' sözü![]()
Grey Goose ...
Aykut alemsın...o kadar dert etme ben sana guzel bır cd yapar verırım muzısyen olarak ..sesı duymazsın
saka bır yana bıraz ses artıyor evet..pıskolojıkde olabılır azda olsa..hanı aha arttıı der gıbı
ama denemekte fayda var ..gtl olayını..
total exelıum dıyenlerde var tabı bu arada..
Gtl yerine daha ince ve kaliteli bir yagla sesi azaltabilirsiniz fuelsave alsaniz bile ses az olacaktir. Hem bosuna fazla yakmaktan fazla para odemekten kurtulursunuz.
sent my new ipad
Arakdaşlar sonunda fullsave sonucuna ulaştım 70 tl ye yaklaşık 300 km gittim..6.0 ortalama yakıt göstergesi ile....
Şuan da yine vadi shell den ilk defa gtl aldımpompacı çocuk her ne kadarda "abi gtl 1-2 depo sonra kendini tam gösterir desede" yine ben 80 tl lik alıp denemek istedim..Artık yol bilgisayarı ile kanka olduk iyi anlaşıyoruz..
![]()
Fakat gtl litresi bana pahalı geldi 4,36 tl den aldım..full save 4,19 idi...
Bakalım bu fark nasıl yansıyacak arabanın performans ve ekonomik evresine ...
Fakat çok entresan birşey dicem..Normalde fullsave aldıgımda tam yarım deponun cok az altında oluyordu ibre,Gtl aldıgımda yarım depoyu nerdeyse yarım ibre geçti ! neticede lt olarak aynısını aldım bu benim cok dikkatimi çekti ve nedeninide bilmiyorum...
Gtl ilk seansta güldürdü bakalım gidişhat neyi göstericek...
saygılar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri