Bugun shell benzınlıgıne ugrayıp antıfırızın donma noktasını olcturdum - 16 C gosterıyordu bunu yapmamın sebebı ıse yazın lpg montajında sogutma haznesındekı antıfırızın bıraz dokulmesı ve userıne su eklenmesıydı.Oradakı kısı hemen atladı abı ekleyelım dedı benımde bosluguma geldı ıyı ekleyelım dedım
Kırmızı antıfırız koyuldu 1LT 20 TL bu arada şimdi merak ettıgım su; normalde MİN-MAX sevıyelerınde olması gerekıyor ıken bugunkı ekleme sayesınde MAX sevıyesını bıraz geçti iki parmak falan sabah resmını ekleyecegım ,bıldıgınız uzere motor yagının fazla konulması araca zarar verebılıyor bu antıfırızın fazla konulmasında bugun veya ılerı zamanlarda herhangı bır sorun olurmu.
Yarın tekrar ugrayıp donma noktasını tekrar olçtürecegım bakalım nekadar olmus
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Benimde dalgınlığıma gelip o çizgiyi geçtiğim oldu..Bir sorun yaşamadım..
bir sorun olacağını sanmam.20 tl ye iyi kazıklamışlar.geçen ay 1lt sini paraflu olarak 12tl ye almıştım
Bildiğim kadarıyla fazlasını tahliye ediyor.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Sen yinede max seviyesine kadar azalt abi onu...ne olur ne olmaz..
Keyif BMW'Dir...
Tabiki..Ben 2 parmak geçtiği için bu yorumu yaptım.Yani max ı geçti ama full olmadı.Sanırım full olunca su ısındıgında sıkıntı olabilir..Bu arada Toyotada kapağın hemen yanına havası alınsın diye çok ufak bir döner kapak koymuşlar..Malum basınçtan kapak fırlayıp suda fışkıra biliyor..Ufak ama iyi bir ayrıntı..
Konu fotobelit tarafından (13/11/2012 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Geçenlerde ben 3 LT antifrize işçilik dahil 35 TL verdim. Arkadaşım benden 2 hafta önce 30 TL ye 3 LT koydurmuştu. Benimde max çizgisinin 2 parmak üzerindeydi. Sonra bir baktım ki 2 gün sonra min-max ın tam ortasında.
Antifirizin fazlasını şırınga yardımıyla çekin max seviyesinde olması yeterli
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Min-max arasinda ki fark 1lt civarinda. Limitin uzerinde oldugunda asiri isinmada sizma yapiyor duruma gore.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri