12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Antifiriz miktarı

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Standart Antifiriz miktarı

Bugun shell benzınlıgıne ugrayıp antıfırızın donma noktasını olcturdum - 16 C gosterıyordu bunu yapmamın sebebı ıse yazın lpg montajında sogutma haznesındekı antıfırızın bıraz dokulmesı ve userıne su eklenmesıydı.Oradakı kısı hemen atladı abı ekleyelım dedı benımde bosluguma geldı ıyı ekleyelım dedım
    Kırmızı antıfırız koyuldu 1LT 20 TL bu arada şimdi merak ettıgım su; normalde MİN-MAX sevıyelerınde olması gerekıyor ıken bugunkı ekleme sayesınde MAX sevıyesını bıraz geçti iki parmak falan sabah resmını ekleyecegım ,bıldıgınız uzere motor yagının fazla konulması araca zarar verebılıyor bu antıfırızın fazla konulmasında bugun veya ılerı zamanlarda herhangı bır sorun olurmu.
    Yarın tekrar ugrayıp donma noktasını tekrar olçtürecegım bakalım nekadar olmus
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

fehmi ünlü
    WHITE EVO fhmnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    80 FU 2**
    Edilen teşekkür: 200

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun shell benzınlıgıne ugrayıp antıfırızın donma noktasını olcturdum - 16 C gosterıyordu bunu yapmamın sebebı ıse yazın lpg montajında sogutma haznesındekı antıfırızın bıraz dokulmesı ve userıne su eklenmesıydı.Oradakı kısı hemen atladı abı ekleyelım dedı benımde bosluguma geldı ıyı ekleyelım dedım
    Kırmızı antıfırız koyuldu 1LT 20 TL bu arada şimdi merak ettıgım su; normalde MİN-MAX sevıyelerınde olması gerekıyor ıken bugunkı ekleme sayesınde MAX sevıyesını bıraz geçti iki parmak falan sabah resmını ekleyecegım ,bıldıgınız uzere motor yagının fazla konulması araca zarar verebılıyor bu antıfırızın fazla konulmasında bugun veya ılerı zamanlarda herhangı bır sorun olurmu.
    Yarın tekrar ugrayıp donma noktasını tekrar olçtürecegım bakalım nekadar olmus
    zararı vardır ki max ve min seviyelerini yazmışlar Bence seviye yi biraz indirin derim. Isınınca su kabında basınç oluşuyor seviyenin yüksek olması zarar verebilir.
    EVO 1.3 MJ DYNAMIC
    CHIP TUNNING

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Benimde dalgınlığıma gelip o çizgiyi geçtiğim oldu..Bir sorun yaşamadım..

mustafa yigit
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. airarmada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

bir sorun olacağını sanmam.20 tl ye iyi kazıklamışlar.geçen ay 1lt sini paraflu olarak 12tl ye almıştım

fehmi ünlü
    WHITE EVO fhmnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    80 FU 2**
    Edilen teşekkür: 200

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde dalgınlığıma gelip o çizgiyi geçtiğim oldu..Bir sorun yaşamadım..
    max seviyesi fazla asılmadi ise sıkıntı olmaz ama kabı sonuna kadar doldurmak zararli diye Biliyorum
    EVO 1.3 MJ DYNAMIC
    CHIP TUNNING

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bildiğim kadarıyla fazlasını tahliye ediyor.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Sen yinede max seviyesine kadar azalt abi onu...ne olur ne olmaz..
    Keyif BMW'Dir...

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Alıntı fhmnl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    max seviyesi fazla asılmadi ise sıkıntı olmaz ama kabı sonuna kadar doldurmak zararli diye Biliyorum
    Tabiki..Ben 2 parmak geçtiği için bu yorumu yaptım.Yani max ı geçti ama full olmadı.Sanırım full olunca su ısındıgında sıkıntı olabilir..Bu arada Toyotada kapağın hemen yanına havası alınsın diye çok ufak bir döner kapak koymuşlar..Malum basınçtan kapak fırlayıp suda fışkıra biliyor..Ufak ama iyi bir ayrıntı..
    Konu fotobelit tarafından (13/11/2012 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.

Ahmet İnan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ahmet85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 6

Geçenlerde ben 3 LT antifrize işçilik dahil 35 TL verdim. Arkadaşım benden 2 hafta önce 30 TL ye 3 LT koydurmuştu. Benimde max çizgisinin 2 parmak üzerindeydi. Sonra bir baktım ki 2 gün sonra min-max ın tam ortasında.

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Antifirizin fazlasını şırınga yardımıyla çekin max seviyesinde olması yeterli

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı airarmada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sorun olacağını sanmam.20 tl ye iyi kazıklamışlar.geçen ay 1lt sini paraflu olarak 12tl ye almıştım
    Sağolasın acık acık yazmıssın KAZIKLANDIN dıye
    İşin gerçeği banada öyle geldi ama iş işten gecmişti bir kere evet dedim
    Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antifirizin fazlasını şırınga yardımıyla çekin max seviyesinde olması yeterli
    Dedıgın gıbı yapayım en ıyısı
    Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki..Ben 2 parmak geçtiği için bu yorumu yaptım.Yani max ı geçti ama full olmadı.Sanırım full olunca su ısındıgında sıkıntı olabilir..Bu arada Toyotada kapağın hemen yanına havası alınsın diye çok ufak bir döner kapak koymuşlar..Malum basınçtan kapak fırlayıp suda fışkıra biliyor..Ufak ama iyi bir ayrıntı..
    Ayrıntı ıcın tesekkurler
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Min-max arasinda ki fark 1lt civarinda. Limitin uzerinde oldugunda asiri isinmada sizma yapiyor duruma gore.

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Oz Büyücüsü