bir sorun olacağını sanmam.20 tl ye iyi kazıklamışlar.geçen ay 1lt sini paraflu olarak 12tl ye almıştım
Sağolasın acık acık yazmıssın KAZIKLANDIN dıye
İşin gerçeği banada öyle geldi ama iş işten gecmişti bir kere evet dedim
Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı
Antifirizin fazlasını şırınga yardımıyla çekin max seviyesinde olması yeterli
Dedıgın gıbı yapayım en ıyısı
fotobelit Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki..Ben 2 parmak geçtiği için bu yorumu yaptım.Yani max ı geçti ama full olmadı.Sanırım full olunca su ısındıgında sıkıntı olabilir..Bu arada Toyotada kapağın hemen yanına havası alınsın diye çok ufak bir döner kapak koymuşlar..Malum basınçtan kapak fırlayıp suda fışkıra biliyor..Ufak ama iyi bir ayrıntı..
Ayrıntı ıcın tesekkurler
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri