sa arkadaşlar yeni grande punto aldım 5k benzinli tüp yok araç 140 ı geçmiyor nedense sebebi nedir yapılacak bir işlem var mı
sa arkadaşlar yeni grande punto aldım 5k benzinli tüp yok araç 140 ı geçmiyor nedense sebebi nedir yapılacak bir işlem var mı
Hocam araç kaç model kaç km de bunlarıda paylaşırsanız iyi olur.
araç 2007 model 80000 de yeni aldım gp 1.4 fire aktive
valla aynı motör bende 195i görüyor.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Konu biancoangelo tarafından (12/11/2012 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
Araç ne zamandır sizde? Yeni mi aldınız?
Okuyorum hocam, gözümden kaçmış sadece.
Aracın eski sahibi motora işlem yaptırıp yaptırmadığı hakkında bilginiz var mı? Pistonlar değişmiş olabilir mesela, veya yürüyen aksam parçalarından bazıları. Araç rodaj dönemi geçiriyor olabilir, bu durumda zamanla açılacaktır. Bunun dışında bakımsız kalmış olabilir, debriyaj triger filtre değişimleri ihmal edildiyse onları tamamlayın.
Bilmediğimi nerden çıkardınız. Mıstıfa bey. Bu arada cevabım; muhattabını ilgilendirir. Konunun muhattabı siz olmadığınıza göre araya girip boş laf yapan tek bi kişi kalıyo oda sizsiniz. Burada boş tartışma ortamı yaratacağınıza zamanınızı daha faal işlerde harcasanız iyi edersiniz. üstelik bendende yaşça büyüksünüz mıstıfa bey. Seviyeyi ne kadar düşürürseniz karşınızdaki insanlarda o derece küçülür ve ummadığınız kelimeleri duyarsınız. En iyisi siz benim mesajlarıma karışmayın bende sizinkine. Eleştirilere açığım ancak üslüp ve seviyeyi önemserim. Kusura bakmayın her ne mesaj yazarsanız yazın bu konu için size ithafen mesaj yazmayacağım.
Neyse MUSTAFA Bey sürç-ü lisan ettiysek yine kusura bakmayın. Yaşım sizinkinden küçük bize hayırlı günler hayırlı forumlar demek yakışır. Bu işlerin piriyim demek yanlış ama bizde anlarız biraz. Bu arada çok bilen çok yanılır. Siz anlarsınız bu işlerden. Referans olayına gelince hız konusunda referansım. Haa başı kısmına gelirsekte ben bişeyin başı değilim, başkaları yada siz ustabaşı, referansbaşı vs. baş olabilirsiniz. Fakat ben değilim o kesin.
Konu biancoangelo tarafından (12/11/2012 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar seviyeyi koruyalım...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
aracı yeni aldım motoru açılmamış hiç 4500 devirde filan 140 yapıyor araç daha fazla zorluyor ama gidesi yok aracın .. 190ı nasıl görüyor ki bu araç 1 ay oldu aracı alalı..araçta hata kusur yok tertemiz tek sorun hız
bide arkadaşlar motoru nasıl açarız araçta hangi vitesler de ne kdar basmak gerekiyor
Konu SteinGP tarafından (13/11/2012 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.
abicim o zaman baştan aşağı bi kontrol yap yada yaptır. Yoksa bu araçlar 190 felan görüyor. Ancakkk 190 diyoruzda yokuş yukarıda 190 değil hani. Yanlış anlama olmasın. Eğimde bende enfazla 140 görüyorum. Bazı yokuşlarda alttan kaptırıp giriyorum 120 felan sıyırıp atıyorum. Kısacası araç düz yolda 190-195 görüyor . Senın arabada normal şartlarda o hızları görmeli.
Sen bu hız denemesini nerde nasıl bi yerde yapıyosun. Otobanda mı nerde???
Seviye önemli bi ceza daha yemek istemiyorum. Zorluyo arkadaş görüyosun....
Konu SteinGP tarafından (13/11/2012 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
aracın kitabı bilgisinde 165 km son sürat diyor ben 140 da bile arabanın kapıları ucacak gibi oluyor
çok merak ettim arabayı. İşallah bu işte bi çapanoğlu yoktur. Aklıma bazı yaşananlar geliyo. İşallah tahminlerimde yanılırım.
Kapıların uçacakgibi olması için aracın devrik kazalı ağır hasarlı felan olması lazım. Aracı alırken kontrolleri ve incelemeleri yapıp ona göre almış olmanız lazım. Soru işaretleri oluşturuyosunuz????
Konu biancoangelo tarafından (13/11/2012 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
baskı balata olamazmıki devir hız aralığını bilen arkadaşlar tahmin edebilir. 80.000 de hiç değişmediyse eğer bitmiştir sanırım.
bende öncelikle baskı balatadan şüpheleniyorum bi degiştirmenizde fayda var derim
eger olmazsa aracın motorunu açmaktan başka çare yok çıkacaksınız uzun yola kompresör yapacaksınız bol bol motoru açmakda en ideal çözümdür geçmiş olsun
Kardeş ben 160 gördüm daha da giderdi. Ama yokuş aşağıydıBi daha da o hızlara çıkmayı düşünmüyorum. Pek güven vermedi bana. Artı araba ciğeri dışarı çıkacakmışcasına bağırıyor ve su gibi benzin içiyor. Bence sen 140'ı geçme.. Çekişte sorun varsa servise götür bi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri