Alıntı bvulgari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla teyp falan değiştirmeyeceksen hiç 4 kanal amp alıp bide mid takımı koymaya değmez. Bitane sub ve tek kanal mono bir amp çok daha iyi olur..En fazla arka kapılarada bi tweeter takarsın olur biter..Benim nacizane fikrim bu..
Ben teyp değiştirmesine değiştirirm kayınbirader sürekli yurt dışında uzak doğu ABD vs . Haftanın 3 günü en az dışrıda.Bir yerlerden getirtebilirdim ama ne biliyi bakan gören içinde .pnelik olan dadanıcak sonra ben onu bulup ona dadanıcam ne gerek var dedim

Alıntı miskofalez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oluyo oluyo tamam orjinal teyp performansı ötekiler gibi değil ama bende can gibi tesisatımı önce orjinal teyp varken yaptırdım o zaman da güzeldi doğuş bize videosunu izletirsin artık tesisatın
Yaptırdım oldu valla

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sesten memnun musun hocam? inşallah içine sinmiştir..
Valla kardeşim içime sindi tam istediğim buydu aslında diyebilirim , istersem gümbür gümbür gezerim istersem kısar dinlerim.Aman aman mükemmel bi olay değil ama yeterince tatminkar.En azından kulaklarım alışana kadar böyle idare edicem.Daha sonra bi mono amfi ve bi mid tiz takım daha alırım desteklerim bide kapasitör koyarım ( Çocuğun söylediklerini söylüyorum )