Hocam jant olabilir... Ben lastiklerin yerini değiştirdim önler arkaya aldım yalpalama kesildi.
Merhabalar
Aracım bazen sağ taraftan farklı hızlarda yalpa yapıyor.Geçen seyehatimde lastik çıkacak sanmıştım.Bazende araç düşük hızda zıplıyor gibi gidiyor.Neyse Kayseride özel bir servise girdim sağ iç akis lalesi değişcek dedi.Yoluma devam ettim Kavaklıdereoto Müslim abiye gittim.Usta araca bindi araba bir kere olsun yalpa yapmadı zıplamadıNeyse akislere baktılar boşluk yok.Müslim abi city arızasından kaynaklı olabilir akis olsa sürekli yapar dedi.
Başına böyle bir arıza gelmiş kimseler var mı acaba..Yok işin enteresan tarafı usta biniyor bir şey yok ben biniyorum başlıyor yapmayaSorun bende mi ne
![]()
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
Hocam jant olabilir... Ben lastiklerin yerini değiştirdim önler arkaya aldım yalpalama kesildi.
bence bir rot balans ayarı herşeyi çözer..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
rot balans yaptırdım hatta jantlardan diye gidip sıfır orjinal jant aldım 4 tane ama gene aynı
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
aracı çok sağa veya çok sola çevirdiğinde tıkırt diye bir ses geliyor mu?
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
En kısa zamanda çözülür inşallah
sağ rotile bir baktır derim önce sağa çeker sonra belli gazlarda titreme yapar sonra dağılır yolda bırakır ...yada direksiyon kutusundan olabilir
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
Direksiyon kutusu ,yada aks gibi gözüküyo durum![]()
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
City arızası olabilir demiş usta ama ben hiç zıplattığını görmedim..Bence city olamaz..City de yalpada olmaz sürekli bir sertleşme veya sağa(Solda olabilir) doğru sarar ve ses yapar..Yalpa veya zıplatma oldugunu hiç görmedim..
Konu fotobelit tarafından (02/11/2012 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.
Bugün serviste sorunun sağ iç akis lalesi olduğunu öğrendim.
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
geçmiş olsun...
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Geçmiş olsun..
akis lalesi olmadığını bugün ayrı bir şekilde öğrendim.kışlık lastikleri taktırınca sorun ortadan kalktı.kullandığım lastiklerin yüzeyinde deformasyon gerçekleşmiş
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri