Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle dizel aracta takılmasının ses haricinde getirisi yok ondan bencede gereksiz ve aynı paraya yazılım yaptırma kısmında katılıyorum

ancak diğer dediklerine katılmıyorum elektronik olarak araca yük gelmesi veya biton baglantı delik delme falan yok yani. daha once en az 5-6 araca taktık hiçbirinde hiçbiyer delinmedi. topu topu akuden + ve - alınıyor o kadar. ama geri donusu en zor olan kısım blow off takmak için emiş borusu ve selenoide vakum cekmek için westinghouse dan ekstra cıkıs alınıyor. bunlar dısında ne delme ne kesme ne biçme yok.

buarada uygun fiyata takarım falan yazmıstım yanlıs anlasılmasın makarasına yazdım. para kazanma gibi derdim yok ancak yardımcı olurum İzmir içerisinde ne kullanılacagı ve nasıl olacagı konusunda. daha once taktıgımız araclar kendi aracım ve arkadaslarımın araclarıydı
ustası değilim bu işin ama şu forumda uygulamasını yapan arkadaşın arabasını inceleyince içim acıdı: Dizel Megane 2'ye HKS Blow-Off Taktık ) Sonuç '' Harika ''

sonuçta tamamen gereksiz ve çuf sesinden başka bir işe yaramayan bi parça için bu kadar uğraş yapım dikim çok yersiz geldi bana.

aykut kardeşim o bütçe ile kesinlikle yazılım olayına yönel derim.