Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ön göğüs çatlağının sebebi güneş arkadaşlar. Araçlarınızı koruyun. Güneşliksiz bırakmayın. Bu tip şeyler olabilir. Malzeme plastik malzeme sonuçta. Torpido kısmının malzemesi ile airbag bölgesi malzemesi farklıdır. Bunlar birbirine kaynatılır. Üretim metodu budur. Araçlarımızın içi 90dereceye varan sıcaklıklara maruz kalıyor yazın güneş altında. Takdir edersiniz bu da plastiğin çarpılabileceği sıcaklık değeridir. Buna yapılabilecek birşey yok, müşteri kaynaklı sorun diyeceklerdir. Yetkili servis yapmaz ama size onaralım derlerse ki onarılır, SAKIN yaptırmayın. Bunun çözümü tüm torpidonun değişmesinden geçer. Boşuna ümitlenmeyin derim. Kötü görüntüden başka zararı olmayacaktır.
Düşüncenize katılmıyorum. Arabayı güneşte korumamız lazım. nasıl koruyacagız. benim araç kullanma periyodum gün içerisinde saat 12:30 ve 16:00 arasında. hadi aracı park edince güneşten koruduk peki ya seyir halinde nasıl yapacaz bu işi. ayrıca elin wv' si fordu toyotası v.b. eski ve yeni modellerinde bu sorunun olmamasının sebebi güneşten hep kordukları içinmi. yada airbağlerinin olmamasımı. yoksa kaliteli malzeme ve işcilikmi. çatlayacak olsa başka yerden de çatlar herkseste ola ola airbag bölümü olaması tesadüfmü?. bariz malzemenin o airbag bölümünü kötü işcilikle monte edilmesi aşikar.