tonymontana Nickli Üyeden Alıntı
siz 12.30-16.00 arasında kullanırken o arabanın için 90 dereceye çıkıyor ve siz de içinde duruyorsanız sizi takdir ederim. Bunun işçilikle alakası yok, üretim hatası olsa çok yüksek oranlarda meydana gelen bişey olurdu (örn: city dual drive arızası) VW Ford Toyota tercih edin eğer beğenmiyorsanız, çok kişinin bu aracı tercih etmesinin sebebi stil, donanım ve fiyat/performans oranıdır. Zaten dikkat ederseniz, eski araçlarda şu an kullanılan tipte plastik malzemelerden torpido yapılmıyordu. Yolcu airbag'inin standart olması 10yıllık bir süreçten ibarettir. Ondan öncekilerde 2farklı malzemenin kaynatılmasıyla oluşan bir torpido paneli yoktu. Çatlayacak olsa başka yerden çatlar ne demek, ben neden çatladığını anlattım. Başka yerden çatlaması imkansız zaten. Eğer denemek istiyorsanız, direksiyon göbeğinin kenarlarına da bastırın, çatlar. Normal bunlar. Bu tip torpido çatlakları başka marka/modellerde de meydana geliyor. Ben size net söylüyorum, arabayı çatır çatır güneşte bırakırsanız çatlar. Bir güneşlik sermek bu kadar zor olmasa gerek. Yada camları biraz aralık bırakmak... Her hatayı üretici firmaya atmak en kolayı. Fiat'ın torpidosu çatlar, Skoda EPC hatası verir, Polo'nun boğaz kelebeği problemlidir, Cliolarda da bu çatlaklar var vs vs. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmek çok kolay. İşçilik hatası değil bu. Bu torpidonun nasıl üretildiğiyle ilgili en ufak fikriniz var mı da kesin işçilik diyorsunuz?
Yer imleri