90hp 6 ileri turbosu 1200TL civarı diye biliyorum. nerden çıktı bu 2500TL ler anlayamadım.
link verebilir misiniz?
90hp 6 ileri turbosu 1200TL civarı diye biliyorum. nerden çıktı bu 2500TL ler anlayamadım.
link verebilir misiniz?
dün 90lık baskı balata değiştirdim . volan değişimi de dahil 1300 tl tuttu .
servis 2500 tl fiyat vermis
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...akismetre.html
arkadaşlar mrb,
2008 GP Dynamic sahibiyim, arabadan çok anlamam.öğrenmeye çalışanlardanım
araç 90000 kmde. vites değiştiriken geçişlerde sorun olduğu için(çok zor geçiyodu) 2 gün önce gittiğim tanıdık(!) usta baskı balatanın değişmesini sööledi.
baskı balata+ ön fren balatalar+yağ ve filtre değişimi, şanzıman yağı+2 park ampül değişimi+işçilik=650 tl dedi.
şimdi ise debriyaja basmadan vites değişir oldu, bu kadar yumuşama normal mi?? bu kadar yumuşama acaba fiyattan mı??
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
aykut teşekkür ederim,
işçilikle birlikte yine de bizim tanıdık ustadan(!) daha uygun![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Konyada cerit oto orjinaline 140 yan sanyisinee 100 lira fiyat verdi
birazdan ustaya gitcem, baskı balata değiştikten sonra motor çalışmazken debriyaja basmadan vites geçiyo, hareket halinde denemedim.bide çok altta kavrıyo.içim rahat değil, bi göstereyim diyorum.sebebini öörenirim...
Bu her araçta böyle zaten..Yani araç çalışmıyorken vites geçişlerini yapabilirsiniz..çok yumuşamasıda bana göre normaldir,şöyleki daha önceki sert olan debriyaj pedalı değişimden sonra şimdi size yumuşak geliyor..Bende arada abimin aracını kulanıyorum(Baskı balata yeni değişti)Çok yumuşak geliyor..Zamanla alışırsınız gibi geliyor..Ama içinizin rahat etmesini sanırım ustanız sağlıycak..
usta debriyajda sorun yok, normal dedi.motor çalışmazken debriyaja basmanın çok da anlamı yokmuş zaten
yarın inş. yola çıkıyorum,istikamet bolu, amasya...
herkese keyifli sürüşler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri