sizinki normal 90hp lik 6 ileri viteslilerin ki hidrolikli rulmanlı sizin baskı-balatanız set halinde satılıyor bilyasıda içinde 120-130 tl civarındaydı...
2009 model 1.3 mjet active 75 hp grande puntom var..bugün baskı balatasının bittiğini öğrendim. Bu puntoların 2 çeşit baskı balatısı varmış.ve ikisi içinde fiyat aldım.
1.si : 125 tl baskı balata seti komple
2.si : 200tl baskı balata + 200tl bilye = 400 tl.. buda hidrolikli olanlar içinmiş..
benim arabada hidrolik mi değil mi açmadan görülmüyomuş..sizce benim arabanın baskı balatası 125tl.likmidir yoksa 400tl lik olandan mıdır ? tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
sizinki normal 90hp lik 6 ileri viteslilerin ki hidrolikli rulmanlı sizin baskı-balatanız set halinde satılıyor bilyasıda içinde 120-130 tl civarındaydı...
eee kardeşim sürerken 90hp nin tadını almayı biliyosunuzben boşunamı 75 hp kullanıyom...gülü seven dikenine katlanır
![]()
75 ligin cogu parcasi 90 liya gore ucuz ozellikle turbosu biri 650 tl iken digeri 2500 tl
ben geçen hafta degiştirdim dünya varmış diyorum
baskı balata seti + şanzıman yagı + temizleme spreyi 2 şişe = 134tl
otoedirnekapıdan aldım zaten tektip degiştirince farkı bariz anlayacaksın
geçmiş olsun
Fiat dobloda da aynı baskı balata gecerli mi acaba. Arkadaşımın doblosu var baskı balata değişmesi gerekiyor. 120 lik mi acaba
s.a kadır benım arabam 6000 de baskı balata ları nezaman degısıyor bu aracların benım bı ustam demıstıkı bayırda derı vıtese tak arac ayıyorsa baskı balatada sorun var bu gun demedım kaydı ama hava cok sıcak etkısı ola bılırmı bılmıyorum daha 6000 bın dekı arabanın baskı balatası ıkı tane var dıyorsun her neyse bıtmıs ola bılırmıs sen ce
Usta 6000 mi 60 000 mi
Benim aracım mjet 90bg 6 ileri baskıbalata değiştirirken 400tlmi bayılacağım![]()
baskı balatanın belli bi ömrü(km ve yıl olarak) yoktur.aracın kullanımına göre değişir 20.000 kmde de bitebilir120.000 kmde de yani...
baskı balatanın kontrolü iiçin "EL FRENİ ÇEKİLİR, ARAÇ HAREKET ETTİRİLMEYE ÇALIŞILIR. EĞER DAHA TAM KAVRAMA BAŞLAMADAN STOP EDİYORSA SAĞLAM; NERDEYSE TAM BIRAKMAYA YAKIN BİLE STOP ETME EĞİLİMİNE GİRMİYORSA BİTİK DEMEKTİR..." alıntıdır
90lık da volan değişmediği sürece çok para değil. Acaba rulman değişmemesi mümkün mü?
biz gp'yi çok sevdik
Ankaradaki arkadaşlar yedek parçalarını nereden alıyor acaba? uygun bi yer var mı ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri