bende 2500 devirde değilde tam 1900 devirde 2. ve 3. viteslerde fark ettim sadece klima açıkken 1500 devirde gaza yüklendiğim zaman 1900 devirde anlık bi kesilme oluyor ivmelenmeyi bırakıyor 1 sn yada daha kısa ama kesilme fark ediliyor sadece bendemi var diyordum rahatladım işin garibi sizde 2500 devirdeyken bende niye 1900 devirde bu hafta 30 bin bakımına gidicem sorunu net bilsem ordakilere derdimi anlatıcam , işin garibide bunu her zaman yapmıyor
peki bu garç diye demir sürtme sesi oluyor mu bende onu çözemedim gidince bursaya araç 11.300 400 km de falan olacak bakıma sokunca bi kalaylayayım iyi yapsınlar adam gibi
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri