bu devirde polemik yaşamak pek doğru değil ortalık manyak psikopat dolu. haklıyken haksız duruma düşme olasılığıda cabası. susmak sessiz kalmak bu da nereye kadar. ses çıkartmak için illaki bıçağın kemiğemi dayanması gerekiyor ya da sürekli bize dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyeceğiz hep. hiç zannetmiyorum ama yinede dikkat etmek lazım. pikap diyorsun birde ticari amaçla kullanıyorsa onun aracına hiç değer verdiğini zannetmiyorum bizim araçlarımıza ne kadar çok değer verdiğimizi bilen biliyor.
sileceği kaldırma mesajı oturduğum apartmanın kapalı garajında işe yarıyor. umuma açık olan yerlerde de işe yarayacağını düşünüyorum yinede ayna katlama ve varsa arka sileceğin de kaldırılmasıyla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. birde notla süslenmesi tuzu biberi olacaktır![]()
yok artık lebron james. harbiden malmış. Allah sabır versin işiniz zor
dediğiniz gibi üşenmemek lazım çünkü bu bir sosyal sorumluluğumuz forum olarak. herkesin okuyabileceği tarzda büyük büyük yazmak etkiyi artıracaktır. arabada a4 ve tükenmez kalem yerine a3 ve kalın uçlu keçeli kalem bulundurmak lazım bundan sonra
aracımıza zarar vermeyeceğini bilsek konuşup anlaşılabilecek birisini olacağını bilsek yapalım hep ama bu devirde gerçekten çok riskli.
dava açmak için illaki hükümet olmamız gerekmiyor. vatandaş olarak da bir çok hakkkımız var. bilakis siz şikayette bulunmazsanız hükümet devlet kanunlar dahil kimsenin haberi olmaz. kurallar konur denetlenir gerektiğinde hak aranır.
uyardığın komşundan sanamı sorcam cevabı duyman da olası. bu da komşu.
ekonomiyi canlandırmak için radikal bir yöntem de kimin arabası çizildi sanayiye gitti tam olarak anlayamadım.
buda işin hukuki boyutu haklıyken haksız duruma düşmek derken buna benzer bir durumu kastedmiştim.
araban çok acil lazım olduğu zaman yanlış park eden birisini beklemek zorunda kaldığı zaman beklerken 1 saniyenin 1 dakika, 1 dakikanın bir saat gibi geldiği zamanda aynı şeyi söylebilecekmisin çok merak ediyorum.
aman dikkat diyorum başka bir şey demiyorum.
çok iyi ya hele bu sıcak havalardasen sakız çiğnemeyi seviyormusun
buda bir bakış açısı da, da sı var işte
kanunla nizamla diyorsunda itfaiye ambulans gitmesi gereken yere gidemese çekici gelse çekse anons edilse savcılık dilekçesiyle hapis yatsa olan olduktan sonra ne fayda. hele hele birde tüm bunlar Allah korusun canımızdan daha değerli canlarımızın başına gelirse kanun nizam hak getire. bu kadar basit olmamalı ama çoğu zaman bu kadar basit olduğunu görüyoruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri