Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Böyle park etmek

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Ehliyetin 10 dakikada verildiği ülkede...
    biz gp'yi çok sevdik

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

İnsanların araba kullanmaktan haberi yok ki, ben ne kadar özenli girersem gireyim, bi arkadaş(!) gelir ve bu şekilde park eder, başkalarının hakkını da gasp eder.
    Ben bu tarz hareketlere karşı aracın sileceğini kaldırıyorum, belki araç sahibi anlar da bundan sonra başka bir yerde bu şekilde park etmez diye.

erkan san
    nakre33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşla puntoların en kötü yönlerinden biride çoğu arabaların kapılarında olan plastik şeritlerin olmaması. yan yana araçlarla park ettiğinizde adam insafsızcasına kapı falan açar birde vurursa kapı ya çiziyor yada kötü olan çöküntüler oluşuyor. acaba bazen diyorum kapıya bendemi şerit çektirsem sizce olurmu?

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mutunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanların araba kullanmaktan haberi yok ki, ben ne kadar özenli girersem gireyim, bi arkadaş(!) gelir ve bu şekilde park eder, başkalarının hakkını da gasp eder.
    Ben bu tarz hareketlere karşı aracın sileceğini kaldırıyorum, belki araç sahibi anlar da bundan sonra başka bir yerde bu şekilde park etmez diye.
    sen sileceğini kaldırdın ben not yazdım. camına sıkıştırdım ama mallık paraylamı 2 gün gitti geldi ve hala aynı şekil park etmeye devam etti. ve not hala camda duruyordu.

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen sileceğini kaldırdın ben not yazdım. camına sıkıştırdım ama mallık paraylamı 2 gün gitti geldi ve hala aynı şekil park etmeye devam etti. ve not hala camda duruyordu.
    Murat işte böyle arabasının sağına soluna bakmayan adamlar araba kullanıyor, kapılarını bizimkilere çarpıyor, saçma sapan park ediyorlar. Ne yazık ki böyle

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben genelde bir kağıda,"burası babanızın tarlası değil, düzgün park edin" ya da "dedenin tarlasına traktör park ettiğiniz günler çok eskilerda kalmadı mı? metropolde yaşamaya alışamadıysanız kursuna gidin, otopark ortak kullanım alanıdır" tarzında yazılar yazıp sileceğe sıkıştırıyorum. büyük büyük yazıyorum ki gelip geçenlerde görsün.

evet üşenmiyorum

fuat coşar
    Fuat COŞAR fuatcosar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    60AZ955
    Edilen teşekkür: 44

Ben her sabah işten çıkarken plaka anons ettirmek zorunda kalıyorum böyle adamlar yüzünden. adamlar öyle bir park ediyorki ordaki araçların çıkacağı filan aklına gelmiyor. Tabi kapıların durumu da cabası...

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

söze gerek yok resim anlatıyor. dengesiz çokk işte

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

çek dibine gitsin, sonra seni bulmakla uğraşsın dursun... aracını çekiciye yükletemeyeceğine göre ? aracın içinden de geçemeyeceğine göre ?

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gibi durumlar için anahtarınızı cebinizde bulundurun Uğraşsın dursun rötuşla , boyayla.
    aracını düzgün park etmeyenin aracını cizin diyorsun yani....hata, hatayla düzeltilmez.. hatalı sollama yapana da arkadan vuralım o zaman...sinyal vermeyenin dikiz aynasını da kırabiliriz...sonra bigün biri aracınızı çizdiğindede ağlamamak lazım o zaman,kendine göre yalnıs yaptığınız bir şeyi bulmuş ve aracınıza bir kalp çizmiş olabilir...
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracını düzgün park etmeyenin aracını cizin diyorsun yani....hata, hatayla düzeltilmez.. hatalı sollama yapana da arkadan vuralım o zaman...sinyal vermeyenin dikiz aynasını da kırabiliriz...sonra bigün biri aracınızı çizdiğindede ağlamamak lazım o zaman,kendine göre yalnıs yaptığınız bir şeyi bulmuş ve aracınıza bir kalp çizmiş olabilir...
    arkadaşın dediğini onaylamıyorum ama sizin çözümünüzü de merak etmiyor değilim, böyle söylediğinize göre bir çözüm buldunuz sanırım, değil mi???
    insanlar çok rahat vurdum duymaz yabancı ülkedeki insanlara imreniyorum bu konuda medeniler. park konusu her yerde aynı evimin önüne aracımı çekerken diğer insanlarda gelsin rahatça park etsin diye yer bırakarak park ediyorum ama işe gidip gece geç gelince bi bakıyorum 3 araba komple sokağı kaplamış başkasını evinin önüne çekiyorum o da çıkıyor sabah buraya arabanı çekme diyor sokağı gösteriyorum nereye çekeyim diye anlamıyor kalas. şimdi canımın istediği yere keyfimce çekiyorum çekme deseler de sokak devletin istediğim yere çekerim diyorum artık. çocuklar ayrı dert ev sahipleri ayrı. müstakil eve karşıydım sırf bu yüzden müstakil bir evim olsun istiyorum. devlet bu konuya da bir çözüm bulsun çocuklar geliyor araca zarar veriyor ceremesini araç sahibi çekiyor aracımın 4 kapısı da çizildi ********in biri tarafından bizim suçumuz günahımız araç sahibi olmak mı???

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşın dediğini onaylamıyorum ama sizin çözümünüzü de merak etmiyor değilim, böyle söylediğinize göre bir çözüm buldunuz sanırım, değil mi???
    insanlar çok rahat vurdum duymaz yabancı ülkedeki insanlara imreniyorum bu konuda medeniler. park konusu her yerde aynı evimin önüne aracımı çekerken diğer insanlarda gelsin rahatça park etsin diye yer bırakarak park ediyorum ama işe gidip gece geç gelince bi bakıyorum 3 araba komple sokağı kaplamış başkasını evinin önüne çekiyorum o da çıkıyor sabah buraya arabanı çekme diyor sokağı gösteriyorum nereye çekeyim diye anlamıyor kalas. şimdi canımın istediği yere keyfimce çekiyorum çekme deseler de sokak devletin istediğim yere çekerim diyorum artık. çocuklar ayrı dert ev sahipleri ayrı. müstakil eve karşıydım sırf bu yüzden müstakil bir evim olsun istiyorum. devlet bu konuya da bir çözüm bulsun çocuklar geliyor araca zarar veriyor ceremesini araç sahibi çekiyor aracımın 4 kapısı da çizildi ********in biri tarafından bizim suçumuz günahımız araç sahibi olmak mı???
    her önümüze geleni, her yanlış yapanı cezalandıramayız, Tanrı değiliz ki cehennemek atalım, hükümet değiliz ki dava açalım ? Bu tip konularda karar makamı devlet bu tip sorunlarla ile ilgili bir genelge yayınlar ve konu çözülür, Vatandaş olarak bu tip işlerle uğraşmak zorunda değiliz. Devlet kuralı koyar, KIZGIN SOBA yı herkes bilir eli dokanan yanar, yaklaşan da terler...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

çözüm bulamadım.... peki siz çizdiğiniz aracın ertesi gün aynı sekilde park etmeyeceğini mi düşünüyorsunuz??? büyük sehirde yaşamanın zorlukları diyelim..insanları değiştirmek en zor olanı... bu araclar sokagınızda ıse komşularınız demektir.. uyarabilirsiniz...

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

önüne nizami olarak park edersin sen gelinceye kadar bekler...

Ege Şengün
    egesengun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

Vallaha geçen gün adamın biri aynen bu şekilde park etti, "Böyle mi duracaksın" dedim ve "Evet" diye tersledi. Böyle bir durumda 4 çamurluk ve 4 kapı boya testi yaptım arabaya, mesajı anlamıştır kendisi... İsterse yine çeksin yine çizerim. O adamın park hali değişmeyebilir ama parası boşu boşuna harcanmış olur ve sanayideki usta kazanır...

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çözüm bulamadım.... peki siz çizdiğiniz aracın ertesi gün aynı sekilde park etmeyeceğini mi düşünüyorsunuz??? büyük sehirde yaşamanın zorlukları diyelim..insanları değiştirmek en zor olanı... bu araclar sokagınızda ıse komşularınız demektir.. uyarabilirsiniz...
    ben bu yaşıma kadar kimsenin aracına bilerek zarar vermedim yazımı iyi okuyup ona göre cvp verin. kimsenin aracını çizme taraftarı da değilim her zaman da karşı çıkmışımdır. madurluğuma çözüm bulmaya çalışıyorum.
    aracı çizersen bi daha çekmez mi demişsin insan olsa aracını zaten o şekilde çekmez ne kadar çizersen çiz gene çekecektir. yani araca zarar vermek çözüm değil ben bu konunun yaptırımını öğrenmek istiyorum.
    Konu halils2 tarafından (30/06/2012 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

ben bu yaşıma kadar kimsenin aracına bilerek zarar vermedim yazımı iyi okuyup ona göre cvp verin. kimsenin aracını çizme taraftarı da değilim her zaman da karşı çıkmışımdır. madurluğuma çözüm bulmaya çalışıyorum.
    aracı çizersen bi daha çekmez mi demişsin insan olsa aracını zaten o şekilde çekmez ne kadar çizersen çiz gene çekecektir. yani araca zarar vermek çözüm değil ben bu konunun yaptırımını öğrenmek istiyorum.
    bu konunun yaptırımı yok...insani vasıflarla ilgili bir sey...dediğim gibi büyük sehrin sıkıntıları ...

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

bu konudan sonra nette biraz araştırma yaptım ve aslında TCK 151,152,153. maddeler şahıslara ait taşınır ya da taşınmaz mülklere zarar verdiği, bozduğu, kullanılmaz hale getirdiği, kirlettiği taktirde 4aydan 1yıla kadar hapis vaya idari para cezası olduğunu gördüm. gerçi bizi ilgilendiren 151. madde. bu maddeye göre de şikayetçi olduğumuz taktirde kişi mahkeme görüyor.
    bu yazdıklarımın bu konudaki park şekline bir yaptırımı yok ama araçlarımıza zarar veren kişiyi belirlediğimiz taktirde şikayetçi olma hakkımızı doğuruyor. saygılar...

kağan kırcıoğlu
    bigkabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

böyle park etti diye arabayı çizmeyi düşünen insanların arabalarını bir gün çizerler inşallah...

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı nakre33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşla puntoların en kötü yönlerinden biride çoğu arabaların kapılarında olan plastik şeritlerin olmaması. yan yana araçlarla park ettiğinizde adam insafsızcasına kapı falan açar birde vurursa kapı ya çiziyor yada kötü olan çöküntüler oluşuyor. acaba bazen diyorum kapıya bendemi şerit çektirsem sizce olurmu?
    Aksine böyle olması daha iyi. O boyasız plastik çıtalar aşırı çirkin. Lüks arabaların çoğunda olmadığını farketmişsinizdir zaten. Bence böyle kalması daha iyi.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon