arkadaşın dediğini onaylamıyorum ama sizin çözümünüzü de merak etmiyor değilim, böyle söylediğinize göre bir çözüm buldunuz sanırım, değil mi???
insanlar çok rahat vurdum duymaz yabancı ülkedeki insanlara imreniyorum bu konuda medeniler. park konusu her yerde aynı evimin önüne aracımı çekerken diğer insanlarda gelsin rahatça park etsin diye yer bırakarak park ediyorum ama işe gidip gece geç gelince bi bakıyorum 3 araba komple sokağı kaplamış başkasını evinin önüne çekiyorum o da çıkıyor sabah buraya arabanı çekme diyor sokağı gösteriyorum nereye çekeyim diye anlamıyor kalas. şimdi canımın istediği yere keyfimce çekiyorum çekme deseler de sokak devletin istediğim yere çekerim diyorum artık. çocuklar ayrı dert ev sahipleri ayrı. müstakil eve karşıydım sırf bu yüzden müstakil bir evim olsun istiyorum. devlet bu konuya da bir çözüm bulsun çocuklar geliyor araca zarar veriyor ceremesini araç sahibi çekiyor aracımın 4 kapısı da çizildi ********in biri tarafından bizim suçumuz günahımız araç sahibi olmak mı???
çözüm bulamadım.... peki siz çizdiğiniz aracın ertesi gün aynı sekilde park etmeyeceğini mi düşünüyorsunuz??? büyük sehirde yaşamanın zorlukları diyelim..insanları değiştirmek en zor olanı... bu araclar sokagınızda ıse komşularınız demektir.. uyarabilirsiniz...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri