Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 21 ile 35 arası

Konu: Ön takım!!! Önemli!!!

Mehmet Taner Kadak
    mTk's Grande mTk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34AU0915
    Edilen teşekkür: 12

Bu işin faturası ister 500ytl ister 5ytl olsun ben bu parayı vermem. Sıfır araba almışım, gözüm gibi bakmışım daha ilk senede ön takım bozuluyor. Ben bunu fiata yazarım. Zaten satmayı planlıyorum.

Onur Gönülkirmaz
    Reddline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 by 5955
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. servısler bu problemı çok iyibılıyor ve inkar etmekle bırlıkte araçların garantı süresını bıtırmesını beklıyorlar kanımca ( izmıttekı yapan usta söyledı bu hatanın farkındayız ve gızlı tutuyoruz) ben onun yalancısıyım ben sıte uyesıymışım bana kıyak yapmış(!!!!)
    2. tıkırtı burcu olayı ile çözülmüyorsa olay vıraj demırı yanı çubugunun değişimiyle çözülüyor oda 45 + 45 + işçilik = 100-150 YTL demek araçhangı şartlarda olursa olsun bu sorunu gıdermek garantı dışı bır olaymış
    3. vıraj demırlerını değiştırdıkten sonra ses felan kalmıyor oda ayrı bır gerçek tabıı.

4. herkese tavsıyem tecrübe konuşuyor (tecrübe yedığın kazıkların faturasıdır) gidin bır özel servıse dobloların vıraj demırlerı bizimkılerle aynıymış benım araca onu taktılar. sesiz sedasız bu işi daha ucuza halledın orjınal parçalarla enazından işçilikten kurtarırsınız ve servısede hıçbışey söylemeyın bakın keyfınıze nerden anlayacaklar?? zaten anlasalar mılete bışeyyok normaldır demezler böylece garantınızde devam eder

gider serviste yaptırırm 5 krş ta para vermem hele bi para istesinler fiat müşteri hizmetlerini ararım. garanti dışı olan parçalar kitapçıkta yazılı orda viraj demiri filan yazmıyo...

Aydın. Beygul
    Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi the_Algn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 197

Ses ne sesi tam anlayamadım...ön takım okadar sesli çaşıyoki hangi ses sorunlu hangi ses normal ...ayırt edebilsek

şahin yavuz
    savas3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34ey1847
    Edilen teşekkür: 1

arkadasım direksiyonu cevirince gelen tak tak sesin sebebini öğrenirmisin acaba bana ulastırırsan sevinirim ayni problemler bendede var

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Alıntı savas3434 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım direksiyonu cevirince gelen tak tak sesin sebebini öğrenirmisin acaba bana ulastırırsan sevinirim ayni problemler bendede var
    Şahin;

Forumumuzda arama yaptırarak,ilgili problemin sebeplerine ve düzeltme yollarına ulaşabilirsin.

Arama butonumuzu kullanalım
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Ömür Kuru
    omurkuru08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    07HAN47
    Edilen teşekkür: 17

arkadaşlar bu viraj demiri sanırım tüm fiyatlarda sorun çıkartıyo geçenlerde eniştemin marea sını götürdük lastik deiştirecez adanada sanayiye gittik lastikleri aldık bide rot balans yaptıralım dedik yapan yerdeki usta o demiri gösterdi o gelen sesin ondan olduğnu söledi ve halletti tavsiyem iyi bir rot balans ustasına gidin düzeltsinler zaten çok eğilmezmiş o demir ...

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

ya arkadaşlar bendede aynı ses var... ama viraj larda filan değil... bozuk stabilize bi yolda iken lak lak diye bir ses alıyorum daha servise gitmedim 20000 km bakımı yaklaştı ozaman bu sorunu sölicem... peki bu viraj demirimi yoksa tıkırtı burcumu???? eğer tıkırtı burcu ise garanti kapsamına girermi????
    Konu ufukbzk84 tarafından (24/07/2007 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Tıkırtı burcu ise garanti kapsamına girer Ufuk...

ufuk bozkaplan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tıkırtı burcu ise garanti kapsamına girer Ufuk...
    iyimiş ya sevindim şimdi... teşekkür ederim...

erkan yılmaz
    ekodin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

Arkadaşlar amortisör başlarınıda kontrol ettirin. Ben yarın sağ ön amortisör başını değiştiriyorum. Bozuk yollarda lokurtu şeklinde ses geliyordu. Bakalım düzelecekmi?

cihan özdamar
    CihanÖzdamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 J 6390
    Edilen teşekkür: 34

yakın bı arkadasmla bırlıkte bırmottan aynı speclerde 2 punto aldık.şu yukarıda bahsedılen sesı 20000km dır 4 ayrı servise ilettim ve aracımı incelettirdim hepsi tıkırtı burcu dedi ve 2 defa bu burç değişti ama o ses hala kesilmedi yani eğer bahsi gecen ses çok düşük km/h lerde bozuk zeminde çıkan takırtı lokurtu her n şekilde açıklanıyorsa işte o ses tıkırtı burcundan kaynaklanmıyor ,he ben çözümü bulabildimmi ,hayır.. ama istediğim şu ki bir süredir forumu takip ediyorum ve benım gıbı fıat servısıne gıdıp bu sıkayetını ıleten arkadaslarında tıkırtı burcunun degıstırılıp evıne gonderılmemesı.. (of cok uzun cumle oldu pardon) cunku sorunun cozumu bu degıl bosu bosuna zamanınızı harcamayın..

ufuk bozkaplan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326

Alıntı CihanÖzdamar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakın bı arkadasmla bırlıkte bırmottan aynı speclerde 2 punto aldık.şu yukarıda bahsedılen sesı 20000km dır 4 ayrı servise ilettim ve aracımı incelettirdim hepsi tıkırtı burcu dedi ve 2 defa bu burç değişti ama o ses hala kesilmedi yani eğer bahsi gecen ses çok düşük km/h lerde bozuk zeminde çıkan takırtı lokurtu her n şekilde açıklanıyorsa işte o ses tıkırtı burcundan kaynaklanmıyor ,he ben çözümü bulabildimmi ,hayır.. ama istediğim şu ki bir süredir forumu takip ediyorum ve benım gıbı fıat servısıne gıdıp bu sıkayetını ıleten arkadaslarında tıkırtı burcunun degıstırılıp evıne gonderılmemesı.. (of cok uzun cumle oldu pardon) cunku sorunun cozumu bu degıl bosu bosuna zamanınızı harcamayın..
    cihan kardeş dediğin sorunla benmki aynı hatta birebir... ben daha servise gitmedim bu sorun ile ilgili... çözümü bulursan haberlerini bekliyorum...ama umarım sadece tıkırtı burcuyla sorunu çözülmüş müdaheleyi bekleyen bi sorundur...
    Konu ufukbzk84 tarafından (25/07/2007 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.

cihan özdamar
    CihanÖzdamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 J 6390
    Edilen teşekkür: 34

işte forumda okudugum uzere marea viraj cubugu takıldıgında ses kesiliyor,ancak bana birmottan bir yetkılı bunun sebebının tr ıcın gelen gp lerın yuksek yayla geldıgı ıcın amortısorde olusan bosluktan dolayı ses cıktıgnı soyledı.bana mantıklı geldı ancak baska bı gp de o sesı duyamadım ve sebebın yay olmadıgını anladım,vıraj demırı mantıklı ses cıkarabılır ama onun da lastıgı eskıdıgınde ses cıkartır uzun olması kısa olması lastıgı saglam oldugu surece pek bırsey degıstırmez dıye dusundum.
    bu hafta cok telasım var ama haftaya musaıt bır gunde bırmot a gıdıp bunun cozumunu guzel bır sekılde arayacagım,
    cunku aracım aynı sıkayetle 4 defa servıse gtttı ama sonuca ulasamadım bu sefer bıras daha ısrarcı olucam..
    sonuca ulastıgım takdırde dogru cozumuu ıletmekten mutluluk duyacagım..

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

KARDES AYNI SORUNU BENDE YASADIM BENIMKI TEK KAPI KAFAYI YIYORDUM SONUNDA SAG AMARTISORU DEISTIRDILER AMA HALA GECMEDI SONUNDA SAG ON YAY TAM YERINE OTURMAMIS ONDAN DOLAYI YAPIO DEDILER VE SUAN SES GECTI COK KOMIK :pç)(

ufuk bozkaplan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326

zaten işin garip olan kısmı bu sesi her yavaş gittiğinde her stabilize yolda yapmaması sanki girdiğin yola ve gittiğin hıza göre değişiyo sesin gelmesi... bunu ustalara anlatmakta göstermekte zor oluyo bu yüzden... bende ne yapayım sorun başladığında gitmedim seslerin artmasını bekliyorum şuan 17000 km deyim 20000 km ye kadar ne olursa olsun beklicem bu şekilde ustaya göstermem sorun olabnilir ve önemsemeyip arabada sorun yok deyip geri gönderebilirler... bunun olmasını istemiyorum...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12