8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 2005 Eski Tip Punto Fikirleriniz?

Ali Ali
    tofasteam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Mutlu 2005 Eski Tip Punto Fikirleriniz?

Merhaba arkadaslarım herkese iyi forumlar diliyorum...
    Sizlere danısmak istediğim konu şu:

2005 model gri 1.3 multijet eski tip punto alacağım.
    Bir tane buldum full olan paketi
    sunroof sis vb herşeyi var.
    Arac orjınal boya darbe değişen hiç birşey yok,dizel...
    --------------
    Bu araçlarda kronik sorunlar vb birşeyler var mı?Fikirlerinize ihtiyacım var
    16bin tl e alacağım anlaştık gibi birşey.
    Not: Üstüne çıkamam dolayısıyla yeni GP lere bakamadım...

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

punto mu grande punto mu?
    grande punto içinse eğer eski tabiri biraz acımasız olmuş. city değişimini soruşturun,ön düzen ve kaza boya durumuna bakın.

eski puntolar küçücük araçlardır, ama doludurlar.servis kayıtlarına bakın iyi bir inceleme yapın iyiyse alın.
    Gezgin Gp.

Elcapitol -
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.. ceb_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 62

Alıntı tofasteam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslarım herkese iyi forumlar diliyorum...
    Sizlere danısmak istediğim konu şu:

2005 model gri 1.3 multijet eski tip punto alacağım.
    Bir tane buldum full olan paketi
    sunroof sis vb herşeyi var.
    Arac orjınal boya darbe değişen hiç birşey yok,dizel...
    --------------
    Bu araçlarda kronik sorunlar vb birşeyler var mı?Fikirlerinize ihtiyacım var
    16bin tl e alacağım anlaştık gibi birşey.
    Not: Üstüne çıkamam dolayısıyla yeni GP lere bakamadım...
    Senin bahsettiğin gp den önceki puntolar. Gp ye göre piyasası yok denecek kadar ve gp ye göre tutulmadı. Araç temiz olabilir, ancak araç alırken piyasasına ve tutumuna göre alınmalıdır. Yanlış anlaşılmak istemem ancak alırsanız biraz zor elden çıkarırsınız. Ancak multijet motor olduğunu kabullenirsek insanın kafası karışıyor. 2-3 bin çıkabilirsen gp multijet al derim. Araba çok temiz diyorsan al derim, ama satmaya kalkarsan biraz zorlanırsın.
    " Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "

Ali Ali
    tofasteam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto mu grande punto mu?
    grande punto içinse eğer eski tabiri biraz acımasız olmuş. city değişimini soruşturun,ön düzen ve kaza boya durumuna bakın.

eski puntolar küçücük araçlardır, ama doludurlar.servis kayıtlarına bakın iyi bir inceleme yapın iyiyse alın.
    Kırıcı olmak için söylememiştim.Çünkü sahibinden comdan baktıgımda 2005 de üst kasa puntolarda var, tam geçiş yılı sanırım.Ondan dolayı eski tabirini kullandım...

Araç arkadasımdaydı bindim.Gerçekten güzeldi sunroof vardı
    gidişi vb çok iyiydi motor 1.3 mj

Ama şimdi müşteri olunca detaylı sorusturmak istedim.
    Kaza darbe değişen ve boya yok.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

multijey motoru icin alınır. ikinci el piyasasını düsünmüyorsanız binmek icin olabilir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

2004 Yılında aynı donanımla 1.4 16v benzinlisini almıştım.Sorunsuz bir araçtır.Tek sıkıntısı city motor (direksiyon servo motoru) arızası verebilir.Bunun dışında hiçbir kronik sıkıntısı yoktur mk2b puntoların.Klasik kaza bakım durumlarına bakılıp çekinmeden alınabilir..

ahmet ak
    abahri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 31

Öncelikle merhabalar,bahsettiğiniz aracın 2009 yılında 2004 modelini 56.600 km de aldım.Aldıktan sonra 2012'ye kadar 72.000 km yol yaptım.Yakıt tasarrufu açısından mükemmel bir araç.uzun yolda ortalama 4,4 lt/100km değerlerini rahat yakaladım.aracımın bir önceki sahibi istanbul'da olduğundan 114.000 km de baskı balatasını (yetkili serviste 350-400 tl gibi) değiştirdim.Arkadaşların bahsettiği direksiyon problemini ben de yaşadım.Yolda giderken aniden ağırlaşan direksiyon bende tedirginlik yaratmadı desem yalan olur ancak bazı temassızlıklar olduğunun tespiti ve servisin tecrübesi (BALIKESİR GÖNEN OTO) ile masrafsız bu sorunu da aştım,bir daha da karşılaşmadım.Ancak bu sorunun her zaman bu şekilde aşılacağı anlamına da gelmez . Aracın dar olması ve içine ses alması dışında bence hiçbir sorunu yok.aracımı sahibinden.com da ilanını verdikten 3 gün sonra satışını gerçekleştirdim.2 ay önce 16.500 e verdim ve yine 1,3 multijet araç aldım.Alacağınız araç benim sattığım gibi kazasız ve boyasızsa satışta pek zorlanmayacağınızı (şahsen) düşünüyorum.vergisi de cabası zaten(94,5 TL/6ay).bence servis expertizli olarak alınabilir bir araç.Kullandığım için yorum yapmak istedim.Aracımı da otomatik vites almak için değiştirdim.Eğer böyle bir değişim zorunlu olmasaydı (malum sebep eşimiz de kullanacak ya) aracıma yaklaşık 2 yıl daha binecektim.Tamamen tek bir aracın kullanımı ile ilgili bu yorumumu genellemeden diğer yorumları da değerlendirip bir karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.Kazasız sürüşler dilerim.

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

2 sene civari kullandim.parcalari cok ucuzdur cok cok cok az yakar.benzinli arac ile 4.9 lt yi cok rahat goruyordum.negatif yonu ic aksam uyduruk plastiktir ses yapar aracin heryerinden ses gelir. Gitmedigim yol kalmadi.temizini bulursaniz kacirmayin.piyasa konusunda sunu soyleyebilirim aracimi 3 gunde sattim.