Öncelikle merhabalar,bahsettiğiniz aracın 2009 yılında 2004 modelini 56.600 km de aldım.Aldıktan sonra 2012'ye kadar 72.000 km yol yaptım.Yakıt tasarrufu açısından mükemmel bir araç.uzun yolda ortalama 4,4 lt/100km değerlerini rahat yakaladım.aracımın bir önceki sahibi istanbul'da olduğundan 114.000 km de baskı balatasını (yetkili serviste 350-400 tl gibi) değiştirdim.Arkadaşların bahsettiği direksiyon problemini ben de yaşadım.Yolda giderken aniden ağırlaşan direksiyon bende tedirginlik yaratmadı desem yalan olur ancak bazı temassızlıklar olduğunun tespiti ve servisin tecrübesi (BALIKESİR GÖNEN OTO) ile masrafsız bu sorunu da aştım,bir daha da karşılaşmadım.Ancak bu sorunun her zaman bu şekilde aşılacağı anlamına da gelmez . Aracın dar olması ve içine ses alması dışında bence hiçbir sorunu yok.aracımı sahibinden.com da ilanını verdikten 3 gün sonra satışını gerçekleştirdim.2 ay önce 16.500 e verdim ve yine 1,3 multijet araç aldım.Alacağınız araç benim sattığım gibi kazasız ve boyasızsa satışta pek zorlanmayacağınızı (şahsen) düşünüyorum.vergisi de cabası zaten(94,5 TL/6ay).bence servis expertizli olarak alınabilir bir araç.Kullandığım için yorum yapmak istedim.Aracımı da otomatik vites almak için değiştirdim.Eğer böyle bir değişim zorunlu olmasaydı (malum sebep eşimiz de kullanacak ya) aracıma yaklaşık 2 yıl daha binecektim.Tamamen tek bir aracın kullanımı ile ilgili bu yorumumu genellemeden diğer yorumları da değerlendirip bir karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.Kazasız sürüşler dilerim.