arkadaşlar dün ero servisteydim, debimetre, egr ve emme manifold temizliği yaptırdım, foruma özel 150 tl gidin yaptırın aracınız nefes alsın...
Ramazan bu arada ben senin gibi pipirik olmadığım içinaracın başında durmadım sabah bıraktım akşam aldım.
Namını duydum, üstün başın mahvolmuş, sende beraber temizlemişsin onlarla, usta sen fazla yaşamazsın![]()
akşam iş bitimi soda içtik gazoz yerine erhan la, senin selamından önce gittim yani, bu arada arabanın sesi değişti üstat harika oldu,
insan ağzı burnu boğazı doluyken rahat olamadığı gibi araçlarımızda öyle, kıç ata ata gidiyo valla sevindirik oldu puntiş...
Ama enjektörleri sökemedik biraz kaynamış dedi, zorlarsak zarar veririz şimdilik değerleri iyi dedi, bor katkısı verdi, enjektör takımı 1000 tl nin üzerinde,elin rahatlasın sökmeye çalışırız sökemezsek bakarız, ama gerek yok dedi, turbo basıncı harika sıkıntısı yok,arabanın ağır hafif bakımı neyi varsa tamamdır oh beaeyvallah ero servis, cebimizin dostu... yaptırdığınız tüm işlemleri tarih tarih takip defterinize işliyor...
Şimdi 2 ay içinde 4 amortisör değiştiricem ve en önemlisi araçtaki trim sesleri yok edecek izolasyon yaptırıcam erhan abinin arkadaşına, 4 kapı döşemesi sökülecek hazır sökülmüşken kronik arka kapı kollarına da baktırıcam...
neydi slogan; paran varsa yetkili servis, paran yoksa ero kardeşimm![]()
Yer imleri