şanssızlık abi. çok geçmiş olsun.
BU İNSANLIK GELEN TEKNOLOJİYİ KULLANMAYI BİLMİYOR, HER KOLTUĞA OTURAN KENDİSİNİ ŞOFÖR ZANNEDİYOR YETER YAA!! ARABAM SANAYİDEN ÇIKALI BİR HAFTA OLMADI OKULDA AFEDERSİNİZ ÖKÜZÜN TEKİ BİLDİĞİN KASİSTE HOPLAYIP ÖNCE BANA SONRA ARKADAŞIN ARABAYA VURDU!!!!!!!!
fırçayı yiyen eninde sonunda yine ben oldum, evdekiler arabayla uğraşıyosun göze geliyor diyerek bana yüklendiler. napıyım bende bazıları gibi arabaya sadece biniyim mi? bakımlarını aksatıyım kasislerden hız kesmeden geçiyim kirli kirli dolaşıyım sağa sola sürte sürte gidiyim.. karar veremedim
Konu emrgnc tarafından (02/08/2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
şanssızlık abi. çok geçmiş olsun.
çok büyük geçmiş olsun dostum. Şerefsizin evladı ya şuna bak![]()
geçmiş olsun gerçekten talihsizlik başını bırakmamış![]()
ALLAH beterinden saklasın, büyük geçmiş olsun.
ALLAH SABIR VERSİN...
fotoğraflarda görünen kadarıyla büyük bi hasar yok. gerçi sinek pislese insan sinir oluyor ama...
tampon değişir önemli değil, kaporta da çektirildi mi, misss...!
ailenizin dediği gibi nazar çıkmış diyelim.
tekrar geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun Emre o herife ne söylenir bilemedim..
Ya Emre çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm anlatamam kardeşim. Nasıl bir sabır varda sende o herifin ağzını yüzünü kırmadın, ben sabredemezdim heralde. Kardeşim sana tek tavsiyem Kartaş Balgata git. Kaporta işçiliği çok düzgün oranın. Erkan usta var kaporta bölümünde orada yaptır derim. Zaten suç vuran elemanın ödesin dürzü. Arka tampon değişecek sol arka panelide bir çekerek düzeltirler heralde sonra boya mecbur. Kartaş Balgat göçüklerde uzman. Tekrar çok geçmiş olsun bir ihtiyacın falan olursa mutlaka haber ver.
Konu Budweiser tarafından (12/05/2012 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
Çok sağolasın, şanssızlık nazar ne denir bilemedim
Sağolasın kardeşim iste ******** demek az kalırda bişey diyemiyoruz
Aynen öyle arabayla cıkmaya korkar oldum, sağolasın
Amin hocam cok sağolsun, Allah kimseye göstermesin. Umarım düzeltilir..
Valla kardeş söylemeyle olmuyo adam akıllı dayak yemedikleri sürece böylesi hep varolcak, cok sagolasın
Kardeşim Allah razı olsun, arabadan inince naptığımı bilemedim valla arkadaslar zor sakinleştirdi. Bir de adam utanmadan bagaj kapagıda degisir kaskom halleder demez mi? Tam sopalıktı yemin ederim.
Kapıyı yapan usta fiat servisinden ayrılan kaportacıydı yine ona götürcez, onunda işçiliği temizdir. Olmadı balgata götürürüm aklımda olsun
Tekrardan çok tesekkür ederim
Geçmiş olsun kardeş içinde bulunduğun duruma gerçekten üzüldüm
Çok büyük geçmiş olsunyine 34 plakalı bir araç
![]()
Geçmiş olsun bu sitemin bana ilk kazamı hatırlattı bomboş yolda sağda durmuşken sen navigasyona bakayım derken gel bana çarp gerçi fazla bir hasar yoktu ama ondan sonra yediğim fırçalar nerdeyse seninle aynı şeylerdi
Artık arabayı yıkamıyorum göz önünde fazla tutmuyorum arabayla fazla uğraşmıyorum![]()
son kararı kartaşda kıldım kardeşim, evraklarda sıkıntı çıkınca sınavların arasında bir de onunla uğraştım. nihayet dün teslim ettim 1 hafta gibi bi sürede çıkar inşallah. erkan ustayada istediklerimi teker teker anlattım. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
valla kim duyduysa üzüldü kardeş, hani araba sanayiden yeni çıkmasa belki eyvallah dicem ama üst üste gelmesi çok sinir bozucu oldu
34 plakalı olanların daha düzgün sürmesi lazım halbu ki, istanbulun şoförleri ankaranın şoförlerinden daha saygılı ama biraz fazla dikkatsiz olanına denk geldik
yemin ederim bende arabadan soğudum soğucam, bi yandan evdekilerin lafları bi yandan onca emeğimin harcanması çok kötü
arkadaşlar evde neti kestirdiğim için giremedim uzun süre sadece cepten maillere bakmakla yetinebildim, bir de sınav dönemi malum..
kaza tutanaklarının fotokopilerinde ıslak imza olmadığı için pazartesinden cumaya kadar uğraştık durduk. vuran adam istanbulda olduğu için sıkıntı oldu. siz siz olun her yere ıslak imza attırın ya da belgelerin asıllarını hemen siz alın yoksa uğraşır durursunuz. arabayıda dün kartaşa bıraktım bir süre arabasız kalıcam yeter ki düzgün yapılsın bir dahada Allah böyle bişey göstermesin çünkü bir daha olursa düşünmeden satarım
Ne demek kardeşim inşallah gönlünce olur herşey. Ama bir konuda yanılıyorsunBir istanbullu olarak diyorumki İstanbuldaki şöförler ankaradakinden daha saygısız. 4 senedir ankaradayım o kadar alıştımki buranın trafiğine İstanbula gidince kafayı yiyorum. İnsanlar yolda gitmiyor resmen köşe kapmaca oynuyor. 20 yaşındaki adamdan tut 50-60 yasındaki adama kadar herkes makas atıyor. Hız şeridi sol şerit değil istanbulda hangi şerit hızlıysa akıcıysa o şerit hız şeridi oluyor maalesef. Ben bile istanbulda mümkün olduğunca araba kullanmıyorum. Ancak ablam ve yeğenle ilgili mevzu oldumu çıkarıyorum arabayı.
bugün aracı balgat kartaş fiat servisinden aldım. işin gerçeği yapılan işi beğenmedim, çünkü çamurlukta çok berbat noktasal çıkıntılar vardı elimi sürdüm her yeri pütür pütür. tırnağıma takılıyor.boyasınıda dalga dalga atmışlar. sanırım bagajında kilidi ya da başka birşeyini değiştirdiler ki kapağı yukarıdan süratle indirip çarpmayınca kapanmıyor. erkan ustaya sorduğumda değişmediğini söyledi. davlumbaz, hava kanalı ve tampon değişmiş.sadece bagaj kapağını düzgün boyamışlar. sağolsun birde ön tamponda plaka deliği vardı onu kapatmalarını rica etmiştim, yapmışlar.
sonuç olarak yapılan iş kapıya yapılan dalgalı boyadan daha kötü oldu. balgat kartaşı tavsiye edermiyim etmem kesinlikle
Büyük geçmiş olsun, önceki aracımda bana da dananın biri bu şekilde vurmuştu, zor sakinleştirmiştim kendimi...
Yalnız bir şey söyleyeceğim, ilk kazanızın neredeyse aynısını arkadaşım yaşadı, biraz pimpiriklidir, autoking dahil yetkili servisler dahil nereye gittiyse komple boyanacak demişti, sonra bir süre bekledik, şaşmaz da reklam olmasın bir yeri önerdi bi abimiz, gram boya kullanmadan hallettiler, bilginiz olsun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri