Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Kapının ne kadarı boyanmalı?

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 217

BU İNSANLIK GELEN TEKNOLOJİYİ KULLANMAYI BİLMİYOR, HER KOLTUĞA OTURAN KENDİSİNİ ŞOFÖR ZANNEDİYOR YETER YAA!! ARABAM SANAYİDEN ÇIKALI BİR HAFTA OLMADI OKULDA AFEDERSİNİZ ÖKÜZÜN TEKİ BİLDİĞİN KASİSTE HOPLAYIP ÖNCE BANA SONRA ARKADAŞIN ARABAYA VURDU!!!!!!!!
    fırçayı yiyen eninde sonunda yine ben oldum, evdekiler arabayla uğraşıyosun göze geliyor diyerek bana yüklendiler. napıyım bende bazıları gibi arabaya sadece biniyim mi? bakımlarını aksatıyım kasislerden hız kesmeden geçiyim kirli kirli dolaşıyım sağa sola sürte sürte gidiyim.. karar veremedim
    Konu emrgnc tarafından (02/08/2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Furkan Sahin
    I <3 Drivingslow.. frkan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    07BEF
    Edilen teşekkür: 110

şanssızlık abi. çok geçmiş olsun.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

çok büyük geçmiş olsun dostum. Şerefsizin evladı ya şuna bak

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

geçmiş olsun gerçekten talihsizlik başını bırakmamış

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ismail x-ray
    x-ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 49

ALLAH beterinden saklasın, büyük geçmiş olsun.
    ALLAH SABIR VERSİN...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ismail x-ray
    x-ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 49

fotoğraflarda görünen kadarıyla büyük bi hasar yok. gerçi sinek pislese insan sinir oluyor ama...
    tampon değişir önemli değil, kaporta da çektirildi mi, misss...!
    ailenizin dediği gibi nazar çıkmış diyelim.
    tekrar geçmiş olsun...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

çok geçmiş olsun Emre o herife ne söylenir bilemedim..

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Ya Emre çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm anlatamam kardeşim. Nasıl bir sabır varda sende o herifin ağzını yüzünü kırmadın, ben sabredemezdim heralde. Kardeşim sana tek tavsiyem Kartaş Balgata git. Kaporta işçiliği çok düzgün oranın. Erkan usta var kaporta bölümünde orada yaptır derim. Zaten suç vuran elemanın ödesin dürzü. Arka tampon değişecek sol arka panelide bir çekerek düzeltirler heralde sonra boya mecbur. Kartaş Balgat göçüklerde uzman. Tekrar çok geçmiş olsun bir ihtiyacın falan olursa mutlaka haber ver.
    Konu Budweiser tarafından (12/05/2012 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı frkan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanssızlık abi. çok geçmiş olsun.
    Çok sağolasın, şanssızlık nazar ne denir bilemedim
    Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok büyük geçmiş olsun dostum. Şerefsizin evladı ya şuna bak
    Sağolasın kardeşim iste ******** demek az kalırda bişey diyemiyoruz
    Alıntı fota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun gerçekten talihsizlik başını bırakmamış
    Aynen öyle arabayla cıkmaya korkar oldum, sağolasın
    Alıntı x-ray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH beterinden saklasın, büyük geçmiş olsun.
    ALLAH SABIR VERSİN...
    Alıntı x-ray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraflarda görünen kadarıyla büyük bi hasar yok. gerçi sinek pislese insan sinir oluyor ama...
    tampon değişir önemli değil, kaporta da çektirildi mi, misss...!
    ailenizin dediği gibi nazar çıkmış diyelim.
    tekrar geçmiş olsun...
    Amin hocam cok sağolsun, Allah kimseye göstermesin. Umarım düzeltilir..
    Alıntı can-asan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun Emre o herife ne söylenir bilemedim..
    Valla kardeş söylemeyle olmuyo adam akıllı dayak yemedikleri sürece böylesi hep varolcak, cok sagolasın
    Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Emre çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm anlatamam kardeşim. Nasıl bir sabır varda sende o herifin ağzını yüzünü kırmadın, ben sabredemezdim heralde. Kardeşim sana tek tavsiyem Kartaş Balgata git. Kaporta işçiliği çok düzgün oranın. Erkan usta var kaporta bölümünde orada yaptır derim. Zaten suç vuran elemanın ödesin dürzü. Arka tampon değişecek sol arka panelide bir çekerek düzeltirler heralde sonra boya mecbur. Kartaş Balgat göçüklerde uzman. Tekrar çok geçmiş olsun bir ihtiyacın falan olursa mutlaka haber ver.
    Kardeşim Allah razı olsun, arabadan inince naptığımı bilemedim valla arkadaslar zor sakinleştirdi. Bir de adam utanmadan bagaj kapagıda degisir kaskom halleder demez mi? Tam sopalıktı yemin ederim.
    Kapıyı yapan usta fiat servisinden ayrılan kaportacıydı yine ona götürcez, onunda işçiliği temizdir. Olmadı balgata götürürüm aklımda olsun
    Tekrardan çok tesekkür ederim

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı emrgnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Allah razı olsun, arabadan inince naptığımı bilemedim valla arkadaslar zor sakinleştirdi. Bir de adam utanmadan bagaj kapagıda degisir kaskom halleder demez mi? Tam sopalıktı yemin ederim.
    Kapıyı yapan usta fiat servisinden ayrılan kaportacıydı yine ona götürcez, onunda işçiliği temizdir. Olmadı balgata götürürüm aklımda olsun
    Tekrardan çok tesekkür ederim
    Hani adam ödeyecek nasılsa servise götür kayıdı bulunsun en azından, yarın öbürgün ağır hasarlı zannetmesinler diye dedim birde servis garanti olur kapı işçiliğini gördüm ufak kusurları var bence boya konusunda servis daha garanti olur diye dedim. Son karar yine senin.

Ahmet ERDEM
    Ahmet ERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Edilen teşekkür: 14

Geçmiş olsun kardeş içinde bulunduğun duruma gerçekten üzüldüm

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selahattin B.
    streetnoise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DC ***
    Edilen teşekkür: 78

Çok büyük geçmiş olsun yine 34 plakalı bir araç

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

volkan Şimşek
    xvlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 64

Geçmiş olsun bu sitemin bana ilk kazamı hatırlattı bomboş yolda sağda durmuşken sen navigasyona bakayım derken gel bana çarp gerçi fazla bir hasar yoktu ama ondan sonra yediğim fırçalar nerdeyse seninle aynı şeylerdi
    Artık arabayı yıkamıyorum göz önünde fazla tutmuyorum arabayla fazla uğraşmıyorum

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emr Gnc
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Hani adam ödeyecek nasılsa servise götür kayıdı bulunsun en azından, yarın öbürgün ağır hasarlı zannetmesinler diye dedim birde servis garanti olur kapı işçiliğini gördüm ufak kusurları var bence boya konusunda servis daha garanti olur diye dedim. Son karar yine senin.
    son kararı kartaşda kıldım kardeşim, evraklarda sıkıntı çıkınca sınavların arasında bir de onunla uğraştım. nihayet dün teslim ettim 1 hafta gibi bi sürede çıkar inşallah. erkan ustayada istediklerimi teker teker anlattım. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
    Alıntı Ahmet ERDEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeş içinde bulunduğun duruma gerçekten üzüldüm
    valla kim duyduysa üzüldü kardeş, hani araba sanayiden yeni çıkmasa belki eyvallah dicem ama üst üste gelmesi çok sinir bozucu oldu
    Alıntı streetnoise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun yine 34 plakalı bir araç
    34 plakalı olanların daha düzgün sürmesi lazım halbu ki, istanbulun şoförleri ankaranın şoförlerinden daha saygılı ama biraz fazla dikkatsiz olanına denk geldik
    Alıntı xvlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun bu sitemin bana ilk kazamı hatırlattı bomboş yolda sağda durmuşken sen navigasyona bakayım derken gel bana çarp gerçi fazla bir hasar yoktu ama ondan sonra yediğim fırçalar nerdeyse seninle aynı şeylerdi
    Artık arabayı yıkamıyorum göz önünde fazla tutmuyorum arabayla fazla uğraşmıyorum
    yemin ederim bende arabadan soğudum soğucam, bi yandan evdekilerin lafları bi yandan onca emeğimin harcanması çok kötü

arkadaşlar evde neti kestirdiğim için giremedim uzun süre sadece cepten maillere bakmakla yetinebildim, bir de sınav dönemi malum..
    kaza tutanaklarının fotokopilerinde ıslak imza olmadığı için pazartesinden cumaya kadar uğraştık durduk. vuran adam istanbulda olduğu için sıkıntı oldu. siz siz olun her yere ıslak imza attırın ya da belgelerin asıllarını hemen siz alın yoksa uğraşır durursunuz. arabayıda dün kartaşa bıraktım bir süre arabasız kalıcam yeter ki düzgün yapılsın bir dahada Allah böyle bişey göstermesin çünkü bir daha olursa düşünmeden satarım

Kaan Acurol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Ne demek kardeşim inşallah gönlünce olur herşey. Ama bir konuda yanılıyorsun Bir istanbullu olarak diyorumki İstanbuldaki şöförler ankaradakinden daha saygısız. 4 senedir ankaradayım o kadar alıştımki buranın trafiğine İstanbula gidince kafayı yiyorum. İnsanlar yolda gitmiyor resmen köşe kapmaca oynuyor. 20 yaşındaki adamdan tut 50-60 yasındaki adama kadar herkes makas atıyor. Hız şeridi sol şerit değil istanbulda hangi şerit hızlıysa akıcıysa o şerit hız şeridi oluyor maalesef. Ben bile istanbulda mümkün olduğunca araba kullanmıyorum. Ancak ablam ve yeğenle ilgili mevzu oldumu çıkarıyorum arabayı.

Emr Gnc
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Ne demek kardeşim inşallah gönlünce olur herşey. Ama bir konuda yanılıyorsun Bir istanbullu olarak diyorumki İstanbuldaki şöförler ankaradakinden daha saygısız. 4 senedir ankaradayım o kadar alıştımki buranın trafiğine İstanbula gidince kafayı yiyorum. İnsanlar yolda gitmiyor resmen köşe kapmaca oynuyor. 20 yaşındaki adamdan tut 50-60 yasındaki adama kadar herkes makas atıyor. Hız şeridi sol şerit değil istanbulda hangi şerit hızlıysa akıcıysa o şerit hız şeridi oluyor maalesef. Ben bile istanbulda mümkün olduğunca araba kullanmıyorum. Ancak ablam ve yeğenle ilgili mevzu oldumu çıkarıyorum arabayı.
    istanbulda makas atanlar makas atmayı biliyor ama ankarada ayağı pedala yetişen trafiğe çıkıyor kardeşim bana her zaman oranın şoförleri daha ustaca gelmiştir, ya da el elin eşeğini türkü çığırarak arar mantığı var bende bilmem yanılıyormuyum

Kaan Acurol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

istanbulda makas atanlar makas atmayı biliyor ama ankarada ayağı pedala yetişen trafiğe çıkıyor kardeşim bana her zaman oranın şoförleri daha ustaca gelmiştir, ya da el elin eşeğini türkü çığırarak arar mantığı var bende bilmem yanılıyormuyum
    Ya orası öylede bilmiyorum valla istanbulda trafik konusunda çok tepem atıyor.

Emr Gnc
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

bugün aracı balgat kartaş fiat servisinden aldım. işin gerçeği yapılan işi beğenmedim, çünkü çamurlukta çok berbat noktasal çıkıntılar vardı elimi sürdüm her yeri pütür pütür. tırnağıma takılıyor.boyasınıda dalga dalga atmışlar. sanırım bagajında kilidi ya da başka birşeyini değiştirdiler ki kapağı yukarıdan süratle indirip çarpmayınca kapanmıyor. erkan ustaya sorduğumda değişmediğini söyledi. davlumbaz, hava kanalı ve tampon değişmiş.sadece bagaj kapağını düzgün boyamışlar. sağolsun birde ön tamponda plaka deliği vardı onu kapatmalarını rica etmiştim, yapmışlar.
    sonuç olarak yapılan iş kapıya yapılan dalgalı boyadan daha kötü oldu. balgat kartaşı tavsiye edermiyim etmem kesinlikle

E G.
    sebasti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 29

Büyük geçmiş olsun, önceki aracımda bana da dananın biri bu şekilde vurmuştu, zor sakinleştirmiştim kendimi...

Yalnız bir şey söyleyeceğim, ilk kazanızın neredeyse aynısını arkadaşım yaşadı, biraz pimpiriklidir, autoking dahil yetkili servisler dahil nereye gittiyse komple boyanacak demişti, sonra bir süre bekledik, şaşmaz da reklam olmasın bir yeri önerdi bi abimiz, gram boya kullanmadan hallettiler, bilginiz olsun...

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

KEYA KEYA
    DarknessFall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 103

bugün aracı balgat kartaş fiat servisinden aldım. işin gerçeği yapılan işi beğenmedim, çünkü çamurlukta çok berbat noktasal çıkıntılar vardı elimi sürdüm her yeri pütür pütür. tırnağıma takılıyor.boyasınıda dalga dalga atmışlar. sanırım bagajında kilidi ya da başka birşeyini değiştirdiler ki kapağı yukarıdan süratle indirip çarpmayınca kapanmıyor. erkan ustaya sorduğumda değişmediğini söyledi. davlumbaz, hava kanalı ve tampon değişmiş.sadece bagaj kapağını düzgün boyamışlar. sağolsun birde ön tamponda plaka deliği vardı onu kapatmalarını rica etmiştim, yapmışlar.
    sonuç olarak yapılan iş kapıya yapılan dalgalı boyadan daha kötü oldu. balgat kartaşı tavsiye edermiyim etmem kesinlikle
    geçmiş olsun öncelikle , kartaşda işini doğru yapmıyorsa ? bu nasıl iş arkadaş yaa cidden sinir harbi

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon