diğer fotoğraflar.. bu arada ön tamponda bulunan taş izleri ve sis çevresindeki kısımdan dolayı o ve kapı kollarıda boyanıcak
herkese merhaba geçenlerde okulda tam otoparka girerken bayan bi arkadaşın arkasına bakmadan gelmesi sonucu sağ ön kapıma çarptı. bi kaç yere gösterdim, kimisi kapı komple boyanıcak kimiside 2/3 si boyanıcak dedi. sadece çekiçletip yada vakumla çektirip bırakınca dalga dalga iz kalıcağını söylediler. komple boyanmasının sebebi de kapı kolunun hizasında ki damarında ezilmesi sonucu olduğunu söylediler. pazartesi günü yapılması için servise bırakıcam olabildiğince az yerin boyanmasını isticem çünkü arabanın çok şükür bi yerinde boya değişen yok. aslında hiç elletmedende kullanabilirim ancak kapı kolunuda hafiften kastırdığı için kapı açılırken hafiften zorluyor. sizin fikirlerinizi almak istiyorum, özellikle kaportayla uğraşanlardan en olabiliri nedir onu öğrenmek istiyorum. en az değer kaybıyla nasıl kurtarabilirim?
Konu emrgnc tarafından (02/08/2013 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
diğer fotoğraflar.. bu arada ön tamponda bulunan taş izleri ve sis çevresindeki kısımdan dolayı o ve kapı kollarıda boyanıcak
Konu emrgnc tarafından (02/08/2013 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
öncelikle geçmiş olsun.kapının yarısının boyanması yada tamamının boyanmasından çok işçiliğine önem verirdim senin yerinde olsam yarım boyarlar isediğin gibi olmaz kapı düzgün açılmaz boyanın tonu tutmaz vs. vs. içine sinmezse canın sıkılır bırak gerekirse kapının tamamını boyasınlar ama düzgün boyasınlar nasılsa elinde fotolar var satarken gösterirsin..
Geçmiş olsun.Çektirme vakum yöntemiyle düzeltilme şansı varsa o şekilde yaptır boyatma bence.Malum ülkemiz vatandaşı boya diyince burun kıvırıyo.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
bence boyatmayın pasta cila yapın ve öyle bırakın..
hepinize teşekkür ederim, bende boyanmaması taraftarıyım düzeldiği kadar düzelttirp üstüne pasta attırıyım diyorum ancak arabanın rengi koyu olduğu için hatayı çok kolay belli ediyo. ayrıca düzeltme olunca dalga dalga durur belli eder kendini dediler. bi kaç örenk gösterdiler gerçekten hoş durmuyo. bugün bi kaç kişiyle daha konuştum yarısını boyattır tamamınada vernik atarlar dedi. boya makinası vernikli alanda boya var der mi?
satarken bütün açıdan çekilen fotolarını göstericem zaten, ne kadar ufak ama sakat yere denk geldiğini görsün diye, birde dediğin gibi düzgün olmasıda önemli
evet benimde en büyük düşüncem o ama yarısında boya olursa azda olsa inanırlar ne kadar ufak olduğunu. yani ben kendimi alıcı olarak düşünüyorumda o kadar boya için boyalı muamelesi yapmazdım arabaya
Geçmiş olsun. Ben olsam orjinal aynı renk bir kapı ile menteşelerinden söktürür değiştirirdim.
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
bugün arabayı servise bıraktım. önce düzelttiler ama araba siyah olunca hiç hoş durmadı. bende 20-30 tane fotoğraf çektim, kapının 2/3 si boyanacak artık. umarım rengi tuttururlar, düzgün işçilik olur da tekrar tekrar uğraşmam. tamponla kapı kollarıda aradan çıkıcak sonrada pasta cila. bekliyoruz![]()
Konu emrgnc tarafından (02/08/2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun.. Benimde aynı yerde ufak bi göçüğüm vardı utanmasalar kapıyı komple boyayacaklardı Auto king'de kaskomun 2 hakkımı alarak kapının yarısını boyadılar ama ben akıl edip fotograf çektirmedim tabi..
aynen yaa utanmasalar tamamını boyayacaklar, zaten görür görmez gitmiş bu kapı komple boyancak dediler başımdan aşağı kaynar sular döküldü. zar zor aynadan bir karış gerisine kadar boyayın kalanına vernik atın dedim. umarım yaptık olmadı diyip tamamını boyamazlar. tanıdık yer bi de gidip bişeyde diyemiyoruz. fotoğrafa yüklendim bende, çok teşekkür ederim. yapım aşamasında fotoğraf çekiyolarmış belki vardır auto king in kayıtlarında, istersen bi sor adamlara
Geçmiş olsun. resimlerini saklarsınız aracı satarken en azından ağır bi kazaya karışmadığını isbat edersiniz.
Boya çok yıpranmadıysa renk kolay tutturuluyor. BOya ustaları görürü görmez anlıyor ama normal gözler pek farkına varamıyor.
gerek buradan gerek dışarıdan, cevaplarından dolayı yardımda bulunan herkese teşekkür ederim. cuma akşamı arabayı aldım ancak internet bağlantımda sıkıntı olduğu için yeni girebiliyorum foruma. kapının 2/3si kadar bi kısmı boyadıklarını söylediler, cihazla bakmaya fırsatım olmadı ama en kısa zamanda bakıcam. ön tamponumla kapı kollarımda boyanınca araba tam dynamic görünüme kavuştu. sanayiye gitmişken ön sağ farın ayağı kırıktı 2002 stopta onu yaptırdık, arka kapı kollarının gergisini hallettim, arka sislere bağlı olan ön sislerimide ayrı bi düğme koydurup orjinalindeki gibi parklara bağlattım. bakmaya doyamıyorum, maşallah demeyi eksik etmeyelim![]()
Konu emrgnc tarafından (02/08/2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
hadi geçmiş olsun emre![]()
hadi geçmiş olsun,
fotolardan güzel işçilik görünüyor,
maşallah iyi parlatmışlar, yakıyor kerata)
emre kardeşim boyayı yapan ustadan memnun kaldıysan benim de sağ ön kapım boyanacak. adresini alabilir miyim.
FIAT LINEA 1.3 EASY
sağolasın Aykut kardeşim, Allah bi daha göstermesin sıkıntılı işlermiş
parlatmasını ben yaptım abiön çaprazdan bakınca boya hafif pütürlü duruyor, kalın pastayla bi kaç kez geçicem üstünden düzlendiği kadar düzlensin diye. ama kaporta düzeltme işçiliğini güzel yapmışlar, yapan usta fiat yetkili servisten ayrılmış yani arabaya yabancı biri değil.
abi benim tam manasıyla içime sinmedi boya, çok hafif pütür pütür olmuş. ama istersen bi ara bak, sonradan boyanan arabada bu bile iyidir dersen veriyim adresi zaten tanıdık yer
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri