hepinize teşekkür ederim, bende boyanmaması taraftarıyım düzeldiği kadar düzelttirp üstüne pasta attırıyım diyorum ancak arabanın rengi koyu olduğu için hatayı çok kolay belli ediyo. ayrıca düzeltme olunca dalga dalga durur belli eder kendini dediler. bi kaç örenk gösterdiler gerçekten hoş durmuyo. bugün bi kaç kişiyle daha konuştum yarısını boyattır tamamınada vernik atarlar dedi. boya makinası vernikli alanda boya var der mi?

Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle geçmiş olsun.kapının yarısının boyanması yada tamamının boyanmasından çok işçiliğine önem verirdim senin yerinde olsam yarım boyarlar isediğin gibi olmaz kapı düzgün açılmaz boyanın tonu tutmaz vs. vs. içine sinmezse canın sıkılır bırak gerekirse kapının tamamını boyasınlar ama düzgün boyasınlar nasılsa elinde fotolar var satarken gösterirsin..
satarken bütün açıdan çekilen fotolarını göstericem zaten, ne kadar ufak ama sakat yere denk geldiğini görsün diye, birde dediğin gibi düzgün olmasıda önemli

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun.Çektirme vakum yöntemiyle düzeltilme şansı varsa o şekilde yaptır boyatma bence.Malum ülkemiz vatandaşı boya diyince burun kıvırıyo.
evet benimde en büyük düşüncem o ama yarısında boya olursa azda olsa inanırlar ne kadar ufak olduğunu. yani ben kendimi alıcı olarak düşünüyorumda o kadar boya için boyalı muamelesi yapmazdım arabaya