Arkadaşlar, geçen hafta içi 20Bin bakımı yaptırdım yetkili servise. Sonra teslim aldım, birkaç gün kullandım, birkaç gün de yattı araba. Bugün kaputu açıp hem bi kontrol edeyim hem de motoru ıslak mendillerle güzel bi temizleyeyim dedim. Yukarıdan bakınca herşey normal, yandan eğilip bakınca gözlerimde şimşekler çaktı. Sanırım bujileri değiştirirken çıkarıp sonra takmayı unuttu servisteki elemanlar. Ben motoru temizlemeye kalkmasam haftalarca, aylarca bu halde kullanacaktım arabayı. İnanamıyorum serviste bir kontrol mekanizmaları olmadığına. İnsanlık halidir deyip sorun etmek istemiyorum ama; ben frenlerimi hidroliği falan değiştirtsem, ya o boruyu da takmaz unuturlarsa? İlk yokuş aşağı yolda uçuşa geçerim....
Her neyse, hava filtre kutusundan motora giden bir hortum, diğer ucunu takip edince ne işe yaradığını anladım. Servisten aldığımdan beri motora süzülmemiş tozlu havanın gittiğini anlıyorum bu durumdan. Resim ekte, yorum sizin...
Sizlere sormak istediğim 3 husus var.
1.si, hortumu taktım ama kelepçesini takamadım, çok sert. Tornavidayla girişeceğim öğleden sonra... Başka bir öneriniz var mı kelepçeyi takmak için?
2.si, kırmızıyla işaretlediğim, hortumun takıldığı metal kısımla ilgili. Bunun civatasının (ya da somununun) biraz yukarıda olduğunu gördüm. Bu somunu seviyesi normal mi? Onu da sıkıştırmak gerekli mi? (Evet derseniz servise yol göründü)
3.sü, hortumu yerine takmadan önce hortumun gireceği yere parmağımı sokunca çok pislenmiş hatta katmer haline gelmiş bir tabaka parmağıma bulaştı. Sanırım kirli yağ ve yakıt karışımı. Sökmeden temizlenmez değil mi? Şu, nano teknolojik motor yağı katkılarından falan kullansam mesela bu pislikler azalır mı, akışkan hale gelip yanar gider mi?
Yer imleri