muslum abi degerli bir insandir, bu sekilde firca atalim, firca at vs. tarzi magandavari yazilari bu platformda yazmayiniz.
muslum abi degerli bir insandir, bu sekilde firca atalim, firca at vs. tarzi magandavari yazilari bu platformda yazmayiniz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Sahsen Kavaklıderenın olacagı hıç aklıma gelmedı
Olurmu olur sonuçta insanız ,bundan da önemli dersler alınır daha dıkkatlı olunur
dıye dusunuyorum hatta emınım de.
Forumda fırca at dıyen arkadaslar servıs ısmını ogrenmeden once yazmıslar ''fırca at'' bazı servısler var her daım sorunlu benımde aklıma gelen ılk o servıslerdı.
%99 hatasız olan bır servısın % 1 hata yapması olasıdır servısı hepızımız bılıyoruz %1 hatayıda yapmamaya dahada dıkkat edecektır.
Sabah aracı bırakıp aksama alırım ne yapıyorsan yap faturayı gonder dıye bılecegımız bu kadar guvenecebılecegımız baska servıs varmı.
Konuyu yazan arkadasa da tesekkurler bızım ve servısın gozden kacırdıgımız durumları goz onune sererek servısın dahada dıkkatlı omasını hatırlattı dıye dusunuyorum
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri