Fabrika çıkışlı hemen hemen bütün arabalarda tek kullanımlık özel imalat sıkma bileziği yani kelepçe bulunur. Bu kelepçeler sökülme durumunda bir daha takılamaz. Onun yerine piyasada satılan kelepçelerden takmak gerekir.
Arkadaşlar radyatör hortumunun altta tam radyatöre girdiği yerde kelepçe ile bir bağlantı var. Bu bağlantı ekmidir yoksa normali bumudur anlayamadım. Sizin araçlarınızda da bu böylemi acaba? yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Fabrika çıkışlı hemen hemen bütün arabalarda tek kullanımlık özel imalat sıkma bileziği yani kelepçe bulunur. Bu kelepçeler sökülme durumunda bir daha takılamaz. Onun yerine piyasada satılan kelepçelerden takmak gerekir.
Teşekkürler Serdar bey. Bu durumda bir anormallik yok sanırım. Ama asıl kafama takılan şey serviste ustanın burada ek olmaz bir anormallik var demesiydi. Bende oradaki kelepçenin her arabada olduğunu tahmin ediyordum ama usta böyle deyince kafam karıştı.
normalde radyatör girişinde kelpçe bulunur
ustanın o yorumu yapması garip
Ben tam anlayamadım ama ek varsa kelepçe olmaması lazım zaten.Kelepçe bağlantı noktasını sıkmak için kullanılır.Sanıyorum radyatör uzantısının hortuma bağlandığı noktadan bahsediliyor.Burada da ek olmaz denildiği gibi kelepçe ile sızdırmazlık sağlanıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri