Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok bence sen yanlış düşünüyorsun adam sonuçta o araç ile para kazanıyor ise aracının zarar görmesini ve çalışmıyacak olmasını istemez kaldıki aldığı yakıt yaptığı yol ilede kıyas yaparlar. Benim çevremde çok fazla servis işi yapan ticari taksi kullanan var hepsinin ortak düşüncesi ben eğer 10lt yakıt ile 100km gidiyorsam verdiğim rakamda 30 lira ise sorun yok ama ben 10lt yakıt ile 90km gidiyorsam verdiğim rakamda 29 lira ise sorun var diyorlar.

Bugün gazetede gördüm opet yetkilisi biri aldığınız yakıt ile yaptığınız kmyi kıyas edin nerden aldığınız yakıt ile fazla yok yapıyorsanız orayı tercih edin diyor.
.
bencede sen yanlış düşünüyorsun abi hiçbir ticari araç sürücüsü pahalı yakıt kullanmaz en ucuzu neresiyse orası en iyidir onlar için yarın 3 kuruş daha az fiyatla benzin satan popoil aç satış rekoru kırarsın turkıyenın heryerınde bu boyledır.mesela bak mercedese artık metro turızme araç satmıyor neden cunku adamların kullandıgı butun yakıtlar kacak neredeyse hepsıne yag koya koya motorları yakıp 2 senede bır mercedese verıyorlardı anlasma geregı ıcı yenı ama motoru kabak otobusler mercedesın elınde kalıyordu mercedeste cat dıye anlasmayı feshettı.bu fullde guneydoguluların ben sahsen ekmek satsa gıdıp almam bunlardan gayet acık ve net.