Ramazan ayında ve öncesinde Fulldeki indirimlerden dolayı sürekli Fullden yakıt aldım ama nedense sanki araç az km yapıyor gibi gelmişti bana. Servis enjektör zamanlamaları çok sapmalı yakıt aldığın yeri değiştir demişti bende ileride sorun çıkartabileceği için daha tam sorun çıkmadan Full un yakıt güvence sistemi için kayıt açtırdım. Osmanbeydeki Fiat servisine geldiler aracın deposundaki yakıttan 1 litrelik şişeler 4 adet numune aldılar bir tanesini de mühürleyip bana teslim ettiler. 1 hafta sonra numune sonuçları gelmişti ve yakıtta herhangibir sorun yoktu ve dolayısıyla ileride çıkacak sorunları da böylece kabul etmediler. Ancak yine de servis arada çok uçurum yok sen yine opetten almaya devam et dedi bende o günden sonra hep opetten alıyorum. Birde arkadaşların dediği gibi kokusuna rengine bakarak kaliteli demek mümkün değil fakat eğer ticari taksiler minibüscüler ve servislerin sürekli aldıkları istasyonlar genelde iyi oluyor o yüzden ona dikkat ediyorum, ticari müşterisi çok ise bunun yakıtında sorun yoktur diye düşünüyorum.