Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Yakıtlara dikkat!

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

:
    Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin farklı bir depoları vardır...
    yakalanan istasyon aynen senin dediğin gibi yapmıştı farklı deposu vardı yani kaçak yakıtı başka depodan alıyodu. tam üstüne bastın tebrik

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Ramazan ayında ve öncesinde Fulldeki indirimlerden dolayı sürekli Fullden yakıt aldım ama nedense sanki araç az km yapıyor gibi gelmişti bana. Servis enjektör zamanlamaları çok sapmalı yakıt aldığın yeri değiştir demişti bende ileride sorun çıkartabileceği için daha tam sorun çıkmadan Full un yakıt güvence sistemi için kayıt açtırdım. Osmanbeydeki Fiat servisine geldiler aracın deposundaki yakıttan 1 litrelik şişeler 4 adet numune aldılar bir tanesini de mühürleyip bana teslim ettiler. 1 hafta sonra numune sonuçları gelmişti ve yakıtta herhangibir sorun yoktu ve dolayısıyla ileride çıkacak sorunları da böylece kabul etmediler. Ancak yine de servis arada çok uçurum yok sen yine opetten almaya devam et dedi bende o günden sonra hep opetten alıyorum. Birde arkadaşların dediği gibi kokusuna rengine bakarak kaliteli demek mümkün değil fakat eğer ticari taksiler minibüscüler ve servislerin sürekli aldıkları istasyonlar genelde iyi oluyor o yüzden ona dikkat ediyorum, ticari müşterisi çok ise bunun yakıtında sorun yoktur diye düşünüyorum.

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

bence tam tersi kamyoncu,servisler,taksiciler vs bunlar günlük yakıt ortalamaları yüksek olduğundan işin daha ucuzuna kaçarlar bence öyle düşünme yanlış.

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence tam tersi kamyoncu,servisler,taksiciler vs bunlar günlük yakıt ortalamaları yüksek olduğundan işin daha ucuzuna kaçarlar bence öyle düşünme yanlış.
    Yok bence sen yanlış düşünüyorsun adam sonuçta o araç ile para kazanıyor ise aracının zarar görmesini ve çalışmıyacak olmasını istemez kaldıki aldığı yakıt yaptığı yol ilede kıyas yaparlar. Benim çevremde çok fazla servis işi yapan ticari taksi kullanan var hepsinin ortak düşüncesi ben eğer 10lt yakıt ile 100km gidiyorsam verdiğim rakamda 30 lira ise sorun yok ama ben 10lt yakıt ile 90km gidiyorsam verdiğim rakamda 29 lira ise sorun var diyorlar.

Bugün gazetede gördüm opet yetkilisi biri aldığınız yakıt ile yaptığınız kmyi kıyas edin nerden aldığınız yakıt ile fazla yok yapıyorsanız orayı tercih edin diyor.
    .

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

daha önce chip tuning yaptığımız bir tır sahibi kendi söyledi...depoya şu kadar mazot şu kadar 10no yağ atıyorum diye...
    enjektör bozulsun...sonuçta ben o masrafı fazlasıyla kurtarıyorum dedi...

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok bence sen yanlış düşünüyorsun adam sonuçta o araç ile para kazanıyor ise aracının zarar görmesini ve çalışmıyacak olmasını istemez kaldıki aldığı yakıt yaptığı yol ilede kıyas yaparlar. Benim çevremde çok fazla servis işi yapan ticari taksi kullanan var hepsinin ortak düşüncesi ben eğer 10lt yakıt ile 100km gidiyorsam verdiğim rakamda 30 lira ise sorun yok ama ben 10lt yakıt ile 90km gidiyorsam verdiğim rakamda 29 lira ise sorun var diyorlar.

Bugün gazetede gördüm opet yetkilisi biri aldığınız yakıt ile yaptığınız kmyi kıyas edin nerden aldığınız yakıt ile fazla yok yapıyorsanız orayı tercih edin diyor.
    .
    bencede sen yanlış düşünüyorsun abi hiçbir ticari araç sürücüsü pahalı yakıt kullanmaz en ucuzu neresiyse orası en iyidir onlar için yarın 3 kuruş daha az fiyatla benzin satan popoil aç satış rekoru kırarsın turkıyenın heryerınde bu boyledır.mesela bak mercedese artık metro turızme araç satmıyor neden cunku adamların kullandıgı butun yakıtlar kacak neredeyse hepsıne yag koya koya motorları yakıp 2 senede bır mercedese verıyorlardı anlasma geregı ıcı yenı ama motoru kabak otobusler mercedesın elınde kalıyordu mercedeste cat dıye anlasmayı feshettı.bu fullde guneydoguluların ben sahsen ekmek satsa gıdıp almam bunlardan gayet acık ve net.

FIRAT TUNA DENİZ
    ESH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

arkadaslar ben aracıma opetten yakıt aldım 50 tl lık aracım 200 km gıttı bu arada aracım dızel 75 lik ,shell den aldım 50 tl lık 230 km gıttı , totaldn aldım 50 tl lık 270 km yol yaptım ve totalın excellıum yakıtını kullandıgımdan berı aracımda performans artısı oldu calısması daha da duzeldı sesı hıc cıkmıyor nerdeyse tavsıye ederım , opetın yakıtını fıat da ford da alın dıyr cnku koc un hepsı , benım amcam ford un eskı elemanlarından dır oda yakıtını ya po dan alır yada totalden bızede bole onerır

ARMAĞAN ÖZMEN
    armi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bonjour total benzinliklerindeki marketlerin adı diye biliyorum.
    Doğru söylüyorsun hocam öyleymiş. Ancak bütün Total istasyonlarında market mevcut olmasına rağmen hepsi bonjour değil. Neden kaynaklanıyor acaba? ilginç.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12